Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-06-11, 23:06
Το avatar του χρήστη Vodka
Vodka Ο χρήστης Vodka δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Τρίκαλα
Προεπιλογή

5η ημερα ασθενειας, 4η ημερα θεραπειας

Θερμοκρασια 26C, αλατοτητα περιπου 0.1% (τονιζω το περιπου αλλα ειναι σταθερη ανα αλλαγη νερου), επαλειψεις με betadine

Τα κοκκινα σημαδια εχουνε σταματησει να εξαπλωνονται και το χρωμα τους εχει αρχισει να αλλαζει σε σκουρο καφε. Πριν απο λιγο εβγαλα το ψαρι για την επαλειψη και τα σημαδια μοιαζουν να εχουνε 'ξεραθει'/στεγνωσει στο δερμα του. Βραγχια/πτερυγια/ουρα κτλ ειναι οκ οπως και η συμπεριφορα του (ζωηρο). Αν βοηθαει μπορω να ανεβασω μια φωτογραφια αυριο (ιδιας χαμηλης ποιοτητας με την προηγουμενη). Νομιζω πως ειναι σε καπως καλυτερη κατασταση σε σχεση με την Τριτη.

Με αυτες τις λιγες πληροφορίες πως μου προτεινετε να προχωρησω ? Να ξεκινησω την αντιβιωση ? Αλλιως συνεχιζω με την ιδια αγωγη αυξανοντας ομως το αλατι μιας και τη 2η μερα που το αρχισα σταματησανε να εξαπλωνονται οι κοκκινιλες (βεβαια δεν ξερω αν το αλατι σε τοσο μικρη ποσοτητα επαιξε ρολο ή το betadine ή κατι αλλο).

Χριστοφορε και εγω για αυτον το ιο σκεφτηκα αρχικα (το ειδα σε προηγουμενο thread και μια φωτο απο google εμοιαζε πολυ με την περιπτωση μου) αλλα παλι δεν ειχε καποιο απο τα αλλα συμπτωματα. Εχει απο τη Δευτερα (ισως Κυριακη βραδυ) με προβλημα οποτε φανταζομαι θα ειχε παρουσιασει και κατι αλλο. Βλεπουμε ...

Τελος, μηπως να του δωσω λιγη τροφη με βιταμινη ? Αυριο μπαινει στην 6η ημερα νυστειας και φανταζομαι πως δεν θα ειναι καλο για το ανοσοποιητικο του.

ΥΓ. Παντως μεγαλη ταλαιπωρια για το ψαρι ... πεινα, αλλαγες νερου κοντα στο 100%, αλατι, ελλειψη χωρου στην καραντινα ... για να μην πουμε για την επαλειψη με το betadine δυο φορες την ημερα (την πρωτη φορα φοβηθηκα να το σφιξω καλα και εσκασε στο πατωμα) ...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01465 seconds with 10 queries