Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 04-09-04, 23:32
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2003
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Μηνύματα: 652
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kroud
( jack wattley κτλ..) που εγω προσωπικα πιστευω οτι απο σεβασμο και μονο γι'αυτα που εχουν προσφερει δεν θα επρεπε να τους κατηγορουμε για την δουλεια που κανουν.
Καποιοι απο αυτους ειναι εμποροι και μεγαλοεμποροι αν θελετε και πολυ καλα κανουν.Αυτο διαλεξαν σαν επαγγελμα...δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο.
Νίκο συγνώμη αλλά παρεξήγησες. Κανείς δεν κατηγόρησε το Wattley για αυτό που έκανε. Ο άνθρωπος κουράστηκε,κόπιασε και κατάφερε να δημιουργήσει μία αγορά. Μην ξεχνάμε , ειδικά οι παλαιότεροι , ότι πριν από 8-10 χρόνια υπήρχαν 4-5 ποικιλίες δίσκων όλοι άγριοι με απίθανες απαιτήσεις. Ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο hobby είναι σίγουρα ο Wattley που και κουράστηκε και ρίσκαρε και σίγουρα είχε μεγάλη συμβολή ώστε να έχουμε σήμερα 300 και είδη δίσκων.
Ούτε τον έβρισα, ούτε τον μείωσα.
Η ένσταση ήταν σε μία παρατήρηση ότι δεν είναι έμπορος. Είναι αλλά ΣΩΣΤΟΣ και επιτυχημένος έμπορος.
Για να μην ξεχνιόμαστε ο άνθρωπος που είναι ο πρωτοπόρος , τουλάχιστο για εμένα, και που άνοιξε το δρόμο για να φτάσει το hobby στο σημερινό επίπεδο είναι ο Axelrod ο οποίος με ΔΗΛΩΣΗ του είπε ότι όλα τα έκανε για το κέρδος.
Για να το κλείσω αν δεν υπήρχε κέρδος δεν θα υπήρχε το hobby όπως είναι σήμερα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01476 seconds with 10 queries