Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #227  
Παλιά 30-05-11, 19:43
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 11-07-2007
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.423
Προεπιλογή

Ευχαριστω ολους σας απο καρδιας για τις ευχες σας.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χριστόφορος Μίχας Εμφάνιση μηνυμάτων
Φανταστική φωτό!!
Ευχόμαστε από καρδιάς με την Αλεξάνδρα μεγάλη επιτυχία μέσα στην πρώτη δεκάδα! Γιατί απλά μέσα στους 100??? Το ξέρω ότι ο ανταγωνισμός είναι άγριος και το τοπίο είναι μεν mountainscape αλλά είναι δε, πολύ πρωτότυπο και όμορφο και η φωτογραφία σου άψογη και επαγγελματική. Δεν μπορεί παρά να το εκτιμήσουν δεόντως....
Ευχαριστω. Το να μπεις στην 100αδα , θεωρειται μεγαλη τιμη και δεν ειναι καθολου ευκολο !! Τα 100 πρωτα ενυδρεια σχηματιζουν την νικητηρια κατηγορια και γινεται σφαγη με μερικα απο τα ωραιοτερα ενυδρεια του κοσμου να διαγωνιζονται εκει μεσα. Πολλες φορες μενουν απ εξω ηχηρα ονοματα του aquascaping.
Βεβαια η αφροκρεμα ειναι τα 27 πρωτα, οπου διδονται χρηματικα επαθλα, επαινοι και πλακετες.Εκει συνηθως σπανιζουν οι δυτικοι και μονοπωλειται απο Ασιατες.
Τα mountainscape κυριαρχησαν πριν 3-4 χρονια περιπου οταν και θεωρηθηκαν πρωτοποριακα και διακριθηκαν καποια εκπληκτικα ενυδρεια τοτε.
Για να παρεις τωρα βραβειο με mountainscape θα πρεπει να ειναι εξαιρετικο τεχνικα και οπτικα !! Αυτη τη στιγμη πολυ της μοδας ειναι τα ενυδρεια που μιμουνται ή ειναι εμπνευσμενα απο δαση, δεντρα, κλπ

Θα δουμε τι θα απογινει ο Θρονος.. πολλα ειναι πιθανα αλλα και απροβλεπτα σε εναν διαγωνισμο.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01554 seconds with 10 queries