27-05-11, 22:14
|
 |
Professor
|
|
Περιοχή: Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VagelisMaria
Να'μαι πάλι..
Εδώ λοιπόν και τρείς μέρες και εφόσον το στρώσιμο ελέγχθηκε πολλάκις και απο εμένα και απο το προσωπικό του petshop πηγαίνοντας του δείγμα νερού πρωί - βράδυ σε ποτηράκι αποστειρωμένο.. (Ως νοσηλευτής (άνεργος) έχω κάμποσα) μπήκανε και τα ψαράκια...
Και ποιες ηταν οι τιμες ΝΗ3 ΝΟ2 ΝΟ3?
Μου δώσανε τέσσερα (4) αγγελόψαρα και τρία (3) gourami... Σαν πολλα δεν ειναι για πρωτη "φουρνια"?
Κάτι φυσικά δεν μου πάει καλά σε αυτά τα είδη αλλά προς το παρόν βλέπω τέλεια διαβίωση , ηρεμία ανάμεσα στα δύο είδη και ειδικά τα αγγελόψαρα τα βλέπω τρομερά ήρεμα... Τα αγγελοψαρα ειναι κοπαδοψαρα. 6-7 ατομα μινιμουμ ομαδα
Τα gourami's βέβαια είναι δύο γκρί με νομίζω μπλέ γραμμές και ένα πορτοκάλι με γκρί γραμμές.
Ερώτηση...Ρε παιδιά πολύ το κυνηγητό ανάμεσα στα gourami's...Φυσιολογική συμπεριφορά..;; Αν ειναι αρσενικα σε μικρο χωρο ειναι φυσιολογικο .... να σκοτωθουν μεταξυ τους στο ξυλο
Έχω διαβάσει για τον σεξουαλικό διμορφισμό και απλά αναρωτιέμαι εαν μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει λίγο περισσότερο πως αναγνωρίζουμε την διαφορετικότητα του φύλου. Στα ενήλικα μόνο γκουραμι μπορεί να φανεί ότι ο αρσενικός έχει μακρύτερο ραχιαίο πτερύγιο και ειναι πιο εντονα τα χρωματα τους (σε σωστο νερο). Τα θηλυκά είναι πιο μικρόσωμα και έχουν φουσκωτή κοιλιά.
Τα σκαλαρια ειναι δυσκολο να τα ξεχωρισεις.
Θα μου πείτε ρε φίλε έλεος...Και έχετε και δίκιο ...Αλλά ως ΝΕΟΣ ρωτώντας πας στην πόλη (Όποτε το λέω αυτό η σύζυγος μου απαντάει ..To Gps τι το έχουμε)
Ερωτήσεις..
Μου δώσανε ένα κουτάκι τροφής της εταιρείας RENA με πολύχρωμες νιφάδες που υποψιάζομαι ότι η πολυχρωμία οφείλεται στα υλικά παραγωγής.. Οχι απαραιτητα αλλα δεν εχει σημασια, Σημασια εχει να ταιζεις με ποικιλια τορων που δεν εχει περασει η ημερομηνια ληξης και δεν ειναι πολυκαιρισμενες (πανω απο 3-4 μηνες ανοιγμενη η συσκευασια) γιατι χανουν τις βιταμινες τους και μετα εχουμε δυσαρεστα επακολουθα.
Με συμβουλεύσανε να τα ταίζω το πολύ δύο (2) νιφάδες ανά ψάρι. Αναλογα σε ποια φαση ειναι το ενυδρειο και τα ψαρια. Στο στρωσιμο και πολυ ειναι το ταισμα που σου ειπε.. Μετα, αν θελεις καλοαναθρεμενα ψαρια, και εχεις δυνατη φιλτρανση και συχνες αλλαγες μπορει να τα ταιζεις και πολλες φορες την ημερα, ιδιως οταν ειναι στην αναπτυξη και καθε 3 ωρες.
Και μια φορά την εβδομάδα νηστικά. Δεν κανει κακο αλλα δεν ειναι αναγκη να εχεις σταθερη ρουτινα στην νηστεια ή στο πλουσιο ταισμα. Μπορεις να κανεις νηστεια οποτε νομιζεις random, ακομα και οταν λειψεις για αρκετες μερες να τα αφησεις νηστικα,
Μέχρι εδώ μου τα είπανε καλά;;;
Χρειάζεται ναι ή όχι αλλαγή τροφής είτε μόνιμα είτε περισταστιακά (μία (1) μέρα έτσι , μί (1) αλλοιώς..);;
Αυτά και ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων..
|
Για τι διαστασεις ενυδρειο μιλαμε?