Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-05-11, 19:16
VagelisMaria Ο χρήστης VagelisMaria δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Λαμία
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην VagelisMaria
Προεπιλογή

Να'μαι πάλι..

Εδώ λοιπόν και τρείς μέρες και εφόσον το στρώσιμο ελέγχθηκε πολλάκις και απο εμένα και απο το προσωπικό του petshop πηγαίνοντας του δείγμα νερού πρωί - βράδυ σε ποτηράκι αποστειρωμένο.. (Ως νοσηλευτής (άνεργος) έχω κάμποσα) μπήκανε και τα ψαράκια...

Μου δώσανε τέσσερα (4) αγγελόψαρα και τρία (3) gourami...
Κάτι φυσικά δεν μου πάει καλά σε αυτά τα είδη αλλά προς το παρόν βλέπω τέλεια διαβίωση , ηρεμία ανάμεσα στα δύο είδη και ειδικά τα αγγελόψαρα τα βλέπω τρομερά ήρεμα...
Τα gourami's βέβαια είναι δύο γκρί με νομίζω μπλέ γραμμές και ένα πορτοκάλι με γκρί γραμμές.
Ερώτηση...Ρε παιδιά πολύ το κυνηγητό ανάμεσα στα gourami's...Φυσιολογική συμπεριφορά..;;

Έχω διαβάσει για τον σεξουαλικό διμορφισμό και απλά αναρωτιέμαι εαν μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει λίγο περισσότερο πως αναγνωρίζουμε την διαφορετικότητα του φύλου.
Θα μου πείτε ρε φίλε έλεος...Και έχετε και δίκιο ...Αλλά ως ΝΕΟΣ ρωτώντας πας στην πόλη (Όποτε το λέω αυτό η σύζυγος μου απαντάει ..To Gps τι το έχουμε)

Ερωτήσεις..
Μου δώσανε ένα κουτάκι τροφής της εταιρείας RENA με πολύχρωμες νιφάδες που υποψιάζομαι ότι η πολυχρωμία οφείλεται στα υλικά παραγωγής..
Με συμβουλεύσανε να τα ταίζω το πολύ δύο (2) νιφάδες ανά ψάρι.
Και μια φορά την εβδομάδα νηστικά.
Μέχρι εδώ μου τα είπανε καλά;;;
Χρειάζεται ναι ή όχι αλλαγή τροφής είτε μόνιμα είτε περισταστιακά (μία (1) μέρα έτσι , μί (1) αλλοιώς..);;

Αυτά και ευχαριστώ όλους σας εκ των προτέρων..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01355 seconds with 10 queries