Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας....
Τα 40 ευρώ για τον ελεγκτή θερμοκρασιας δε μου φαίνονται πολλά διοτι αρνούμαι να με αγγίξει η οικονομική κρίση, είμαι της αποψης ότι η φτώχεια θέλει καλοπέραση και τέλος δεν ψωνίζω κινεζικα όσο φθηνότερα κι αν είναι.
Το θέμα λοιπόν παραμένει όσον αφορα τα καπάκια! Σπύρο, μπορώ να βάλω όσες φωτο θέλεις αλλά το προβλημα ειναι το εξής: Στο 100λιτρο το καπάκι είναι το πλαστικό της aquael στο οποίο επάνω έχουν μπει τρεις λάμπες και δεν έχει καθόλου χωρο για κάτι άλλο! Ακόμα όμως και να είχε χώρο καθόλου δε με ενθουσιάζει η ιδέα να το κόψω και να φαίνεται το ανεμιστηράκι

Στο δε 200λιτρο, πρίνλίγες μέρες έφτιαξα καινούργιο καπάκι από γυαλί και κόντρα πλακές θαλάσσης και πάνω του έχουν μπει λάμπες. Έχει χώρο (αν αφαιρεθεί η μια λάμπα) για ανεμιστηρακι, αλλά είναι τέτοια η κατασκευή που δεν γίνεται να αφαιρεθει πλέον. Χρειάζεται ιστορία ολόκληρη για να το βγάλω και για να κοπεί θέση για ανεμιστηράκι άλλη τοση οπότε τί κάνω τώρα;;;
Σε δουλειές μπήκα πάλι! Αν με χωρισει ο αντρας μου (που θα με χωρισει) θα παντρευτω έναν από σας (με το ζορι), γιατί με τρία παιδιά και τρία ενυδρεία δε θα την παλέψω μονη μου