Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Γιατι ειναι υπερβολικο το ποσο για ενα φωτιστικο 18W.
|
Κοιτα ακομα και της dennerle το nano light των 11w εχει 35 ευρω. Ακομα και το arc pod της arcadia των 11w εχει 50-60 ευρω. Κανονικη τιμη μου φαινεται για ετοιμο φωτιστικο ενυδρειου αν το συγκρινουμε και με τις αλλες εταιριες. Αυτες οι τιμες ειναι και στο ebay σε αυτα τα φωτιστικα περιπου οι ιδιες. Σκεψου κιολας οτι αυτο το φωτιστικο το πηρα απο Ελλαδα στα 55 ευρω και στο internet το πιο φθηνο που βρηκα να το δινουνε ηταν στα 50 ευρω χωρις τα εξοδα αποστολης. Εδω να φανταστεις ενα sunsun 420htl εχει 40+ ευρω που ειναι για ενυδρειο μεχρι 42 εκατοστα μηκος με μια τελειως λευκη ψυχρη 22w ή 24w (δεν θυμαμαι τωρα) λαμπα που ουτε kelvin δεν λεει και πιανει στις 2 ακρες και εγω το πηρα οταν ακομα εφτιαχνα το 30λιτρο και μου καηκε ο μετασχηματιστης...φουλ κινεζικο, δεν φτιαχνεται με τιποτα... Οι τιμες οπως βλεπεις ειναι ακριβες γενικα σε τετοιου ειδους φωτιστικα. Τωρα σιγουρα δεν ειναι τοσο ακριβα καποια απλα φωτιστικα γραφειου και σποτ που μου ειπες οτι θα μπορουσα να κανω τη δουλεια μου μια χαρα, αλλα σε αυτο τουλαχιστων ξερεις οτι η λαμπα ειναι για ενυδρειο με 6500 kelvin και εχει και το ωραιο πιασημο στο τζαμι που σιγουρα και αυτο το πληρωνεις ως φινετσα..
Τελικα περα απο τα χρηματα που εδωσα ειμαι καλυμενος με αυτο το φωτιστικο για τα 40-45 καθαρα λιτρα μου? Τι λες?