Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-08-04, 21:37
soulmate Ο χρήστης soulmate δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καταρχήν να ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση!

Η μία απορία, φέρνει την άλλη όμως, και ως εκ τούτου..

Τι χαλίκι να προτιμήσω; Ψιλό; Χοντρό; Κάποια προτίμηση (του Οσκαρ) στο χρώμα; Άμμο κάνει να βάλω; Πουλάνε συσκευασμένη;

Δεν είχα ποτέ μου εξωτερικό φίλτρο.Η απορία μου είναι, αν δεν υπάρχουν απο κατασκευής του ενυδρείου (όπως στο δικό μου) οι κατάλληλες υποδοχές-τρύπες για την είσοδο-έξοδο των σωληνώσεων του εξωτερικού φίλτρου, τότε τι κάνω; Ανοίγω μόνος μου τρύπες στο καπάκι;

Κατι άλλο. Το ενυδρείο όπως ήδη είπα, βρίσκεται στη διαδικασία στρωσίματος και φιλοξενεί 2 χρυσόψαρα που έχουν βρει τη χαρά τους με την άπλα που έχουν..Με το που το πρωτογέμισα με νερό, το νερό ήταν διάφανο.Ρίχνοντας EasyBalance κιτρίνισε λιγουλάκι, μετά με το AquaSafe πήρε ένα τόνο γαλάζιου, ως εδώ καλά, μα παρατηρώ πως σήμερα, 2η μέρα του στρωσίματος έχει πάρει ένα γαλακτώδες χρώμα, σαν να είναι λίγο θολό.Να ανυσυχήσω για κάτι, ή ειναι ένδειξη ότι άρχισε να δουλεύει η βιολογία του συστήματος και είναι φυσιολογικό; Πόσες μέρες προτείνεται στρωσιμο με χρυσόψαρα και υλικά στο φίλτρο που είναι ήδη στρωμένα; Επιβάλλεται αλλάγή του νερού, και πόση, στο τέλος του στρωσίματος και πριν βάλω μέσα τον Οσκαρ;

Τέλος, το ενυδρείο, έχει διαστάσεις 100χ40χ30
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01279 seconds with 10 queries