Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-11, 16:24
Το avatar του χρήστη mikrosaquaristas
mikrosaquaristas Ο χρήστης mikrosaquaristas δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: euboea
Προεπιλογή

αφού σου είπα ότι είχα κλείσει και βγάλει έξω απο το ενυδρείο όλο το σφουγγάρι του φίλτρου αμβούργου
-------------------------
το πρόβλημά μου είναι ότι το ενυδρείο έχει γίνει σαν πλυντήριο ......... όλα τα φυτά ξανεμίζουν σαν ανεμοδαρμένα κλαδιά και αντί να με ηρεμεί όταν κοιτάω το ενυδρείο μου.......με τσιτώνει............
εντωμεταξύ κατεύθυνα την έξοδο του κυκλοφορητή προς την άμμο και κόκκο κόκκο σήμερα το πρωί είχε πάει όλη στην μία άκρη του ενυδρείου

εντωμεταξύ
έχω χάσει και το εξής θέμα
απο πού ήρθε το βακτήριο αυτό?
αν ήρθε απο το νερό άρα ότι και να κάνω θα ξαναέρθει.....
και η πλάκα είναι ότι το νερό πρίν το βάλω στο ενυδρείο το περνάω απο φίλτρο UV για μία ημέρα με το οποίο κάνω και οξυγόνωση ταυτόχρονα (και βέβαια το θερμαίνω κιόλας.....)
με την UV λογικά το βακτήριο σκοτώνεται.....

το δε κλού της όλης υπόθεσης είναι ότι αφού το βακτήριο είχε προσβάλει όλη την επιφάνεια του σφουγγαριού του φίλτρου αμβούργου προφανώς και όσο και αν το σκουπίζω και το αφαιρώ υπάρχει πάντα μιά σημαντικά μεγάλη αποικία του μέσα στους πόρους του σφουγγαριού

ΩΙΜΕ
τι μου μελε να πάθω

τα καλά νέα είναι ότι ήρθαν τα congo μου-ελπίζω να τους αρέσουν τα ενυδρεία με ΠΟΛΥ ρευμα.......γιατί μιλάμε ότι αυτό που έχω τώρα δεν είναι ενυδρείο-είναι επαγγελματικό πλυντήριο

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 20-05-11 στις 16:24 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02149 seconds with 10 queries