Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-11, 14:36
Το avatar του χρήστη halvas69
halvas69 Ο χρήστης halvas69 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Πάτρα - Αγυιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην halvas69 Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην halvas69 Send a message via Skype™ to halvas69
Προεπιλογή

Αν ακολουθούσαν όλα* τα μέλη του 3-4 κανόνες που είχαμε βάλει στις αγγελίες δεν θα έπαιρνε τέτοια μέτρα ο Τόλης.

*όλα : δυστυχώς και αρκετά παλιά μέλη τους παραβλέπουν-ξεχνάνε-δεν τους διάβασαν ποτέ τους κανόνες.

Για τους ίδιους λόγους έχω διαγράψει αγγελίες από φίλους μου, από moderators κλπ. δεν εξαιρείται κανείς
Η διαφορά είναι ότι όταν ήταν γνωστός μου, είχα κόσμια αντιμετώπιση και κατανόηση.
Οι υπόλοιποι κατά 99% (με ελαχιστότατες εξαιρέσεις) τσαντίζονται και αρχίζουν την γκρίνια, τις χαζοδικαιολογίες, το βρίσιμο, ότι θες έχω ακούσει κατά καιρούς.
Σε ελάχιστες περιπτώσεις φτάσαμε και σε ban λόγω αυτών τον συμπεριφορών.

Και μην νομίζεις ότι άλλαξαν πολύ οι συμπεριφορές, χθες για παράδειγμα διόρθωσα 2 αγγελίες για να μην τις σβήσω
Όπως και έλαβα 2-3 ΡΜ γιατί δεν έχουν πάρει πρέφα ούτε την ανακοίνωση για τις αγγελίες, ούτε αυτή την συζήτηση.
Αυτό που άλλαξε βασικά ήταν τα άπειρα up και το να μπαίνεις στο GAB και να βλέπεις 2 σελίδες νέα post στις αγγελίες.

Όσο ήμουν μόνο εγώ και ο Giorgos στις αγγελίες κάναμε μάχη καθημερινά.
Με το που μπήκαν όλοι οι moderators στις αγγελίες έγινε ορατό και κατανοητό το πρόβλημα και στους υπόλοιπους και έτσι φτάσαμε εδώ.

Σε μερικά από τα διάφορα site που μπαίνω έχουν παρόμοια στρατηγική, δηλαδή μπορείς μόνο να βάλεις αγγελία και να ζητήσεις να την διαγράψουν.
Ούτε up, ούτε πλάγια up, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα και δεν διαμαρτύρεται κανείς γιατί έτσι το βρήκαν-έτσι το εξελίχθηκε.
Οι διαφορά εδώ είναι ότι μάθατε σε μία Χ κατάσταση και σας ξενίζει η καινούργια.

Ναι, το κάθε site έχει μια διαδραστικότητα αλλά μετά από αυτά που έχουν γίνει θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε σαν μία εφημερίδα πλέον. (χρυσή ευκαιρία που λέει και ο Γιωργάρας)
Βάζεις την αγγελία σου και τέλος.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01395 seconds with 10 queries