Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 10-05-11, 07:19
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από michael151 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν παρεις ενα αρρωστο χρυσοψαρο και το σωσεις με φαρμακευτικη αγωγη απο βεβαιο θανατο, το φιλοξενησεις για λιγο σε ενα 15λιτρο ενυδρειο, μαζι με αλλο ενα χρυσοψαρο αλλου ειδους και τελικα, τα πεταξεις... σε μια λιμνουλα 1500lt χωρις φιλτρο, η οποια επιασε κατα τη διαρκεια του χειμωνα 2 φορες παγο, ποιες οι πιθανοτητες να επιβιωσουν, να βγουν ζευγαρι και να γεννησουν, γεμιζοντας τη λιμνη 100αδες χρυσοψαρα? Σχεδον καμια ετσι? Αν ομως σου συμβει, αυτο παει να πει οτι πρεπει να παιξεις και κανα Τζοκερ μπας και??!!
Aν με ρωτάς εμένα, είχα δεξαμενούλα 1500 λίτρων, είχα μέσα χρυσόψαρα, είχα πολλές-πολλές γέννες και κάποιες φορές το φίλτρο μου υπολειτουργούσε. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα χρυσόψαρα να αναπαράγονται!!!

Η λιμνούλα σου βέβαια, είναι σαφέστατα δεκάδες φορές καλύτερη επιλογή από το 15λιτρο ενυδρειάκι, γιατί πρώτα απ' όλα 2 ψάρια σε 1500 λίτρα ούτε που θα βρίσκεις μετρήσημες αμμωνίες κ.λ.π., χώρος άνετος και φυσικά ο καιρός έπαιξε και αυτός το παιχνίδι του σε σχέση με τον ετήσιο κύκλο των ψαριών αυτών.

Να σου ζήσουν τα ψαράκια σου.
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01765 seconds with 10 queries