Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-05-11, 20:15
Το avatar του χρήστη cbr929
cbr929 Ο χρήστης cbr929 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Ο κάθε ένας έχει τις απόψεις του σε κάθε θέμα οπότε είναι και λογικό να το βλέπει διαφορετικά. Πάραυτα

Στο θέμα του ρονταρισματος οι απόψεις είναι πολλές, εγω είμαι με την πλευρά του φουλ ροντε σε όλα για πολλούς και διαφορους λόγους.

Όσο για το ΦΠΑ αυτο συμψηφιζεται μόνο αν μπορείς να το δικαιολογησεις στο αντικείμενο της επιχείρησης σου και όχι στην δικιά μου δεν μπορώ.

Για τα μεταφορικά σου λέω απλά τι μου είπαν σε 3 τουλάχιστον τζαμαδικα που ρώτησα.

Για της σιλικονες κανείς λάθος γιατί ξεχνάς την πολυ μεγάλη ποσότητα που χρειάζεσαι για να κολησεις τις κόντρες, στην δικιά μου κατασκευή δεν έχω κόντρες, μέχρι στιγμής έχω χαλάσει μισό σωληναριο και θα χαλασω άλλο μισο για την πρόσοψη και τέλος. Αν πιστεύεις ότι σου φτάνει ένα σωληναριο για να κολησεις ένα 2,50μετρο γυάλινο ενυδρειο πάω πάσο.

Η άνεση που έχει ο καθένας με την χρήση και κάτεργασια του κάθε υλικού είναι διαφορετική απο υλικό σε υλικό, το ότι νιώθω άνετα και σίγουρα να δουλεύω με ξύλο και μέταλλο δεν σημάνει ότι νιώθω το ίδιο και για το γυαλί ότι και να πιστεύουν οι άλλοι.

Και για να το κλείσουμε το θέμα, η συζήτηση δεν γίνεται για να πείσω κανένα για τις απόψεις μου. Ο καθένας έχει τους τρόπους του στο κάθε εμπόδιο και τα δεδομένα του. Είναι πολυ φυσικό τα δεδομένα να διαφέρουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02176 seconds with 10 queries