Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #23  
Παλιά 08-05-11, 19:36
Το avatar του χρήστη giannisqq
giannisqq Ο χρήστης giannisqq δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 06-04-2009
Περιοχή: ορεστιαδα
Μηνύματα: 1.796
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κλεόβουλος Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη όλα τα Altolamprologus θέλουν μεγάλη προσοχή στη μεταφορά και στην προσαρμογή (θυμάσαι τι σου είπα στο πμ?).Το πρώτο 24ωρο είναι κρίσιμο.
Άστα τώρα να ηρεμήσουν χωρίς να ταΐσεις τις πρώτες δύο μέρες και αν το νερό είναι εντάξει θα στρώσουν.
τα εκανα καλη προσαρμογη οπως μου ειπες κλεοβουλε!!αλλα οταν τα παρελαβα ολα καθοταν κατω στις σακουλες και μονο ανεπνεαν!!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Για μενα φταιει 100% το μαγαζι που τα αγορασες,Εχω παραλαβει ψαρι μετα απο 27 ωρες υγιεστατο.Ειχε καλη μονοση,τα ψαρια ηταν ενα ενα στην σακουλα,η σακουλα ειχε νερο 1/3 και το υπολοιπο αερα και μεγαλη?

Λυπαμαο φιλε μου ,κουραγιο,και μην κανεις αλλαγες τωρα
ετσι ακριβως ηταν σε φελιζολ μεσα και οπως τα λες!καθε σακουλα ειχε δυο ψαρακια περιπου 4 ποντους.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimmis1974 Εμφάνιση μηνυμάτων
το να χασεις ενα , δυο , τρια το πολυ ψαρια , μπορει να παιζει ρολο και δικο σου λαθος , καλη προσαρμογη , κακη ποιοτητα νερου κ.α.
Το να χασεις ομως μια παρτιδα 8 ψαριων , (γιατι sory που το λεω αλλα οπως δηχνουν τα πραγματα και τα αλλα 2 μετρανε ωρες) και εφοσον λες οτι εχεις σωστό νερο πιστεύω η παρτιδα απο το pet που τα πηρες ηταν προβληματική , εγω στη θεση σου θα τα περνα τα νεκρα ολα και θα τα πηγενα στο Pet να του τα έτριβα στη μουρη !!
Και οποιος πετ σοπας βαζει 2 η περισσότερα ψαρια σε μια σακουλα για μενα ειναι ερασιτεχνης και ασχετος με το ολο θεμα !!

Καλο θα ηταν να αναφερεις απο που πηρες τα ψαρια και πως ηταν συσκευασμενα , σε τι κουτι ας πουμε , αν οι σακουλες ειχα full αερα , αν υπηρχε υλικο σταθεροποιησης θερμοκρασιας μεσα στο κουτι, κ.α.
(αν υπηρχε υλικο σταθεροποιησης θερμοκρασιας μεσα στο κουτι)τι εννοεις με αυτο τζιμη?το φιλτρο το πηρα απο αλλο ενυδρειο το οποιο δουλευε ενα χρονο,εβαλα και νερο απο ενυδρειο,ακομα και ψαρια μεχρι να ερθουν αυτα!!ξερω πως συμπεριφερονται τα ψαρια οταν κατι παει στραβα στο ενυδρειο...αυτα που ειχα πριν ηταν μια χαρα,εκανα μετρησεις 10 φορες και ακομα κανω,παλι ολα ειναι ενταξει!δεν μπορω να καταλαβω ακομα,γιατι τα 3 ηρθαν ψοφια?απο τα οποια τα δυο ειχαν ασπρα ματια και το ενα τερμα ανοιχτο το στομα!!και μεχρι την επομενη μερα χαθηκαν αλλα 5????????

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 08-05-11 στις 19:36 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01644 seconds with 10 queries