Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-05-11, 08:51
Το avatar του χρήστη lans
lans Ο χρήστης lans δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Athina
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην lans Send a message via Skype™ to lans
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΙΜΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
εμενα παλι τα labido και τα maingano συνεχεια εξω ειναι,μονο αν πλησιασεις αποτομα στο ενα μετρο το ενυδρειο τοτε μονο φοβουνται και κρυβονται,και αυτο οχι παντα.
τα maingano ειναι παρα πολυ ενεργητικα ψαρια,εχω παθει την πλακα μου.
παιζει και αναλογα τι νταμαρι εχεις.
Οπως και εμενα αμα δεις την παρουσιαση, δεν το εχω τοοοοοσο νταμαρι οπως ο Κωστας, το εχω πολυ λιγοτερο και ετσι βγαινουν συχνα (ελαχιστα θηλυκά ειναι κριμένα συνέχεια).

Και αν πει κανεις ομως πως θα εχω προβλημα με γεννες και διαβιωση και τετοια...σε 2 μηνες εχω 6 γεννες και 2 αποβολες.

Αυτο που θελω να πω, για τοσο λιγα ψαρια μην το παρακανουμε και τοοοοσο.

ΥΓ. αν και οι πετρε σου ειναι πολυ ομορφες...
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zipo Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά τα δικά μου mbuna όσο τα είχα με πολύ χαμηλό φωτισμό ήταν πολύ άνετα και κόβαν βόλτες συνέχεια.Ακόμα και τα τζάμια να χτυπούσα δεν είχαν κανένα πρόβλημα και στρες.Από κάποια στιγμή και μετά που φύτεψα μερικές...βαλισνέριες αναγκάστηκα να αυξήσω το φωτισμό και από τότε είναι πολύ πιο ντροπαλά,βγαίνουν από τις κρυψώνες μόνο για φαγητό και έχουν πολύ πιο θαμπά χρώματα (δεν αναφέρομαι στους κυρίαρχους αρσενικούς).
Οσο μεγαλυτερο/λαμπρότερο το φως...τοσο περισσοτερο νιώθουν εκτεθειμένα...γι αυτο.
Αλλα θα το ξερεις ηδη...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lans : 05-05-11 στις 08:51 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01637 seconds with 10 queries