Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-05-11, 11:15
Το avatar του χρήστη zipo
zipo Ο χρήστης zipo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά
Προεπιλογή

Η γνώμη μου είναι πως η απαγόρευση απάντησης των αγοραστών στην αγγελία προκαλέι προβλήματα και λύνει κάποια άλλα.Συνηθίζεται και κάνει τις αγγελίες πιο δύσχρηστες,αλλά δεν τις καταργεί.Δεν ξέρω αν υπάρχει επιλογή στο πρόγραμμα να μην εμφανίζει τις αγγελίες στα unread posts.Αν υπήρχε τέτοια επιλογή,θα έκανε την ίδια δουλειά (θα "καθάριζε" το φόρουμ) χωρίς να προκαλέι κανένα πρόβλημα.Απλά,όποιος θα ήθελε να δει τις αγγελίες θα πήγαινε στην κατηγορία αυτή και τέρμα.Σε κάθε περίπτωση,η μείωση του χρόνου αναμονής για π.μ. λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν από το πρώτο μέτρο σε μεγάλο βαθμό.

Το νέο μέτρο,φυσικά,του ενός και μόνου ποσταρίσματος και της απαγόρευσης του update από τον δημιουργό της αγγελίας απλά καταργεί τις αγγελίες.Δίνει κάποιος κάτι σα σύνολο και σκέφτεται να το "σπάσει" λίγο αργότερα.Θα ανοίγει 10 αγγελίες ή θα στείλει 150 p.m. μέχρι να βγάλει άκρη.Έχουμε και άλλες δουλειές.Αυτό το μέτρο δε λύνει απλά κάποιο πρόβλημα,αλλά δείχνει και μη σεβασμό του φόρουμ προς τα μέλη του.Όσο για τους "κομμήτες" υπάρχουν άλλοι τρόποι να αντιμετωπιστούν πολύ πιο αποτελεσματικά.Το ΑΝ πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι άλλη ιστορία.Εγώ δεν το καταλαβαίνω,γιατί δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε αυτούς που δε θα ξαναγράψουν ποτέ από αυτούς που μπορεί να ξαναγράψουν στο φόρουμ.Ακόμα και το πρώτο ποστ κάποιου να είναι μια αγγελία,αυτό σημαίνει πως είναι κάποιος που ασχολείται με ενυδρεία και θα διαβάσει και 5-10 θέματα όταν θα γραφτεί και μόνο κακό δε θα κάνει.Και αν διαβάσει μερικά πράγματα ποιός μας λέει ότι δε θα συνεχίσει να γράφει και να παρακολουθεί το φόρουμ?Σκοπός δεν είναι η διάδωση γνώσης σε όλους και κυρίως σε άσχετους ή έχω καταλάβει λάθος τους στόχους μας?Δε νομίζω πως αυτός που θα μπει και για να βρει φυτά ή να πουλήσει το παλιό του ενυδρείο για να κάνει μια νέα ερχή δε θα χρειαστεί μετά και τη βοήθειά μας για να πάρει γνώσεις...

Πιστεύω πως ένα ζωντανό φόρουμ δεν μπορούν καθόλου εύκολα να το χαλάσουν οι αγγελίες.Το έντιτ θα είναι μια ωραία λύση για να μη χάνεται η μπάλα και δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα από όσα μπορούν να λυθούν.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01658 seconds with 10 queries