Ευχαριστω παιδια!!!

Σημερα τα ειδα μονο 2 ωρες και εδειχναν πολυ καλα!!! Οι μπαρες τους αρχησαν να ξεθωριαζουν που το λαμβανω σαν καλο σημαδι!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Αν βγει ζευγαρι και εχει ταμπεραμεντο σαν το ζευγαρι του μαλλιά, δεν φτανει ουτε τονος. 
Ηρεμια τωρα, καλη τυχη ..... και ασε προτεινω τον ανθρακα στη θεση του.
ΥΓ Τελικα οι πραγματικοι δισκοι ειναι στρογγυλοι 
|
Εννοειται ο ανθρακας εκει ... δε το διακινδυνευω!!!

Η συμπεριφορα τους ως τωρα με εχει εκπληξει!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Σπύρος Μ
σε 300 λιτρα,αν βγει ζεύγος,οι υπόλοιποι δίσκοι λόγω επιθετικότητας του ζευγαριού,θα "πλήξουν" απο επιθέσεις του ζεύγους λόγω των λίγων λίτρων ..
Αν βάλει και άλλες κρυψώνες θα μειωθούν τα καθαρά λίτρα του ενυδρείου οπότε τα περισσότερα λίτρα είναι μονόδρομος.
Μην ξεχνάμε,οι δίσκοι είναι κιχλίδες 
Εγώ το βλέπω απο αυτην την άποψη για το ζεύγος,μακάρι να βγάλει μικρά,μιας και θα αποδώσουν καρπούς οι κόποι του 
|
Σωστα αλλα αν δημιουργηθει ζευγαρακι το 300 λιτρο θα ειναι για παρτη τους!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven
Eγω παλι παρακαλαω να βγει ενα ζευγαρι  .. (μωρακια f1) 
|
Και εγω και εγω!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stavrosczc
Μπραβο ρε Γιωργο να τους χαιρεσαι!!!
Προσοχη με τις παραμετρους... 
|
Κανω καθημερινα με μετρησεις!!! Δε ξεφευγει τιποτα!!!

Ευκαιρια να τελειωσουν τα τεστακια να παρω αλλα!!!

Αν φανταστει κανεις οτι τα ψαρια κοστιζουν πιο πολυ απο το ενυδρειο (250 ευρω) μαζι με το φιλτρο (300 ευρω) ακομα και με ολο τον αλλο εξοπλισμο (

) δε θα "λυπομουν" τα λεφτα για να τους δωσω μια ενυδρειαρα που τους αξιζει! το προβλημα οσοι εχουν ερθει σπιτι το καταλαβαινουν ολοι κατευθειαν ο χωρος ειναι το θεμα! Θα μπορουσα να το αναβαλω το ολο θεμα με τους αγριους αλλα ηδη το ειχα κανει πολλες φορες!!

Αυτοματοποιησα οσο μπορουσα την αλλαγη νερου και μπορω να πω τοσους μηνες χωρις ψαρια πια μπορω να πω πως μου λειπουν!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsilojohn
Ειναι πανεμορφα τα ψαρακια σου Γιωργο,να τα χαιρεσαι 
|
Εισαι πολυ κοντα περνα αυριο να τα χαρεις και εσυ!!!