Anniva άλλη μια φορά σε ευχαριστώ. Σε ότι αφορά τα σαλλιγγάρια γράφω τα παρακάτω για να διαβαστούν κάποτε από κανένα άλλο ομοιοπαθή.
1. Τα bunocephalus species και πιο συγκεκριμένα τα bunocephalus coracoideus σίγουρα δεν ασχολούνται καθόλου με τα σαλλιγγάρια. Για τα υπόλοιπα δε γνωρίζω.
2. Η τέταρτη λύση που αναφέρεται ως complete tear down of the tank, δηλαδή το να διαλύσεις τελείως το ενυδρείο και να το ξαναστήσεις επίσης δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Πριν από ένα χρόνο το είχα κάνει όχι για τα σαλιγγάρια αλλα για άλλο λόγο και πάντα ως δια μαγείας αυτά πάντα επανέρχονταν.
Στη δική μου περίπτωση απομένει να βάλω κάποιο ψάρι που να τρώει τα κτήνη όσο και αν δε το θέλω ή να δοκιμάσω τίποτα χημικά για τα οποία γνωρίζω την άσχημη εμπειρία φίλου μου (dalai lasal)
|