Κατ' αρχάς να σου πώ ότι έχω εντυπωσιαστεί με το αποτέλεσμα της δεξαμενούλας σου. Στο μέλλον βλέπω ένα πολύ σπουδαίο κύκλωμα, έστω και μικρό.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kouman
ολες οι ριζες ειταν σε μεγεθος οσο 2 κουβαδες. πολυ μικρες δηλαδη. το λυπηθηκα και το εβαλα αριστερα. δεν ηθελα να το πεταξω. θα προσφερει και λιγο σκια στην λιμνη. ευχαριστω και παλη! εχω δουλιτσα ακομη!
|
Tίποτα δεν πετάμε, απλά μεταφέρουμε αλλού...

Προσωπικά έχω μεταφυτέψει άπειρα φυτά και δέντρα.
Παράθεση:
θα ηθελα να ρωτησω τα εξεις... αλαγες στην λιμνη νερου χρειαζονται? προσθετουμε μονο αυτο που εξατμηζεται?
|
Κάνουμε κανονικά αλλαγές. Η ανανέωση του νερού δεν γίνεται μόνο για να ελαττώνουμε τα νιτρικά. Η σύσταση του νερού δεν είναι μόνο Η2Ο, αλλά περιέχονται πολλά-πολλά ιχνοστοιχεία, άλατα κ.λ.π. που δεν ανανεώνονται στο νερό από μόνα τους. Τα φυτά προσφέρουν ΜΟΝΟ στον τομέα των νιτρικών, φωσφορικών και βιολογία.
Παράθεση:
...αν το βραδυ κλεινει η αντλια λογο θορυβου του καταρακτη εχουμε ζημια στην φιλτρανση?
|
Ναι. Απαιτείται η κυκλοφορία του νερού, ακόμα και στις δεξαμενούλες άγριας ζωής που δεν υπάρχει καν τεχνητή φίλτραση.
Παράθεση:
το βροχινο νερο κανει κακο?
|
Απλά δεν κάνει ούτε καλό, γιατί δεν παρέχει τα στοιχεία εκείνα που απαιτούν τα ψάρια. [/QUOTE]