Ακριβως εκει αναφερθηκα και εγω dimitris21 στα πλεονεκτηματα που μπορει να εχει ενα κουταβι απο την διασταυρωση των δυο σκυλιων. Τα παρακατω τα γνωριζουμε και ποσο τρωνε και τι εξοδα θελουν. Καλυτερα να ταιζω σκυλια παρα securiti που σε κοροιδευουν και δεν σε φυλαν κι απο πανω. Εδω ενα κινητο αγοραζης και το πληρωνης ακομη και για την φορτιση του οχι για ενα ζωντανο. Ειναι γελοιο να σκεφτωμαστε οτι θελουμε ενα δυνατο σκυλι φυλακα και αναρωτιομαστε πως θα το ταισουμε η αν θα του βαλουμε εμβολιο.
Για να ξαναερθουμε στο θεμα πιστευω πως ητε υπερτερησουν τα θετικα εστω και τα αρνητικα απο καθε ρατσα και των δυο σκυλιων θα πρεπει να βγουν ψηλα ζωα με δυναμη και πανω απο ολα φυλακες γιατι και τα δυο ειναι γι αυτην την δουλεια ουτε για βολτα και επιδειξη ουτε για κυνομαχια. Να προστατευουν δυνατα τον χωρο που θα ζουν, τιποτε περισσοτερο.
Οσο αγαπητη mpoumpoyla δεν γνωριζω το πως διασταυρωθηκαν δεν το βρισκω ομως περιεργο μια και ειναι ψηλα και δυνατα και τα δυο ζωα. Θα με παραξενευαι αν ακουγα διασταυρωση κανις με ντοπερμαν αλλα οχι αυτη. Αλλωστε τα σκυλια που εχω ειναι μεγαλα δεν ειναι μικρα παραθετω και τρεις φωτο, που εχω προχειρες.
|