Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 23-04-11, 16:52
Το avatar του χρήστη amangos
amangos Ο χρήστης amangos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-06-2007
Περιοχή: Aθήνα, Άλιμος (Καλαμάκι)
Μηνύματα: 149
Προεπιλογή

Παιδιά ως προς τον σκύλο, πρέπει να υποψιαστούμε πως ένας 9χρονος σκύλος που τρώει ξηρά τροφή από μωρό, ένας Θεός ξέρει τι και πόσες καρκινογόνες ουσίες έχει κατεβάσει στην ζωή του. Το βέβαιο είναι πως δεν νομίζω ότι δεν βάζουν όλα τα περισσεύματα καθώς και κάμποσα σκουπίδια μέσα.

Από την άλλη, η παραγωγή σκατού καθώς και η ποσότητα φαγητού μειώνονται με την ξηρά τροφή, αλλά επιβαρύνονται τα νεφρά. Εμείς από νεφρά την γλυτώσαμε... Είναι δύσκολο να έχεις diy τροφή που να καλύπτει τα πάντα. Υποτίθεται πως οι ξηρές τροφές καλύπτουν τα πάντα.

Ένα μεγαλόσωμο σκυλί έχει προσδόκιμο ζωής τα 11 το πολύ τα 12. Ο μέσος όρος πρέπει να είναι το πολύ στα 10. Κοντά στον μέσο όρο θα φτάσουμε.
Έχω χάσει ένα καταπληκτικό μπόξερ από εμβολή, ήταν περίπου 5,5 χρονών, κι αυτό ήταν πιο απρόσμενο. Πέρυσι τέτοια εποχή, έχασα και την γριούλα μου, που ήταν περίπου 15 χρονών. Ήταν μια ημι-αδέσποτη αλήτισσα, που από αδέσποτη έγινε ο σκύλος μου, αλλά είχε και την αλητεία στο αίμα της. Τέλος πάντων, σύμφωνα με την παροιμία, τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Αν μη τι άλλο τα σκυλιά μου είχαν (και έχουν) καλή ζωή, πολύ αγάπη, και καλά στερνά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, έτσι είναι η ζωή όσο και να μας στενοχωρεί η απώλεια αγαπημένων μας πλασμάτων.

---------------------------

Ας επιστρέψουμε στα ψάρια κλπ. Εάν ένα φίλτρο δουλέψει 3-4 μέρες σε κουβά, τι ΝΟ3 να παράξει μετά στο 350 λίτρων νερό ενυδρείο? Λογικά θα χρειαστεί κάποιο χρόνο και κάποια τροφή. Θα δούμε. Ελπίζω να μην ταλαιπωρήσω τον μονομάχο και τα σαλιγκάρια. Ρίχνω λίγο παραπάνω τροφή, για να δω εάν θα σηκώσει αμμωνία ή εάν απλώς θα μετρηθούν νιτρικά.

Τι άλλο πάει με γκάπυ και πλάτυ?
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01508 seconds with 10 queries