πανω που ειπα θα γινει σκοτωμος...το σωσανε και η συζητηση στα τελευταια ποστς εγινε πραγματικα απολαυστικη εκθετοντας απλως επιχειρηματα και οι 2 πλευρες.

μπορω να πω οτι αναγνωριζω τους στοχους και τους λογους και απο τις 2 πλευρες...απλα σε ολα αυτα που διαβασα κι εγω σταθηκα σε αυτα που επισημανε ο Κωστας με
bold.
Παράθεση:
και καλο ειναι να ειναι εξικειωμενο το ψαρι για να μην στρεσσαρεται επίσης χανεις πόντους απο τους κριτες αν το ψαρι ειναι κρυμμένο πισω στην γωνια και δεν στεκεται μπροστα στον κριτη με όλη το μεγαλείο που χαρακτηριζει τον δίσκο.... αυτο επιτυγχανεται με το να τοποθετηθει το ενυδρείο προσομείοσης σε χώρο στο σπίτι που περνανε συνέχεια άνθρωποι απο μπροστα αλλα και με αλλες μεθόδους (ξερει ο Φαν να τον ρωτήσεις για οικίες μεθοδους) και γ) προσομείοση μεταφοράς που περιλαμβάνει πολλά πραγματα μεταξυ των αλλων να βάζεις το ψάρι 1 μηνα πριν το διαγωνισμό σε σακουλα και κουτα για όσες ώρες θα κρατήσει η πτήση του και η μεταφορά του... αρχίζοντας απο 1 ωρα και αυξάνοντας σταδιακά....
|
αυτη η "εκπαιδευση"...που μονο εκπαιδευση φυσικα δεν ειναι...ισως "
διαδικασια εξοικειωσης σε στρεσσογονες καταστασεις" θα το ελεγα εγω..
ειναι κατι που εγω δε θα εκανα στα ψαρια μου με τιποτα. δε λεω οτι τα δικα μου αιχμαλωτα ψαρια περνανε μια ζωη οπως στη φυση...απλα αφου εχω αποφασισει να τα κρατησω σε κατασταση "φυλακης" δεν θελω τουλαχιστον να τα υποβαλλω και σε
περαιτερω ταλαιπωριες. αυτη ειναι βεβαια απλως η δικη μου αποφαση και σκεψη.
το θεμα μου κρατα το ενδιαφερον. ευελπιστω να συνεχιστει ετσι πολιτισμενα η συζητηση για να μπορεσω να την παρακολουθησω.