Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-11, 00:35
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Chris82 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω πως λίγοι έχουν δεί το θέαμα από ένα 400αρι γεμάτο από καρδινάλιους οπότε για το καλό του χόμπυ καλό θα ήταν μια καμερίτσα να μπεί..!!

Έτοιμος ήμουν να φτιάξω και εγώ κάτι τέτοιο αλλά τελίκα δεν μπορώ να το σκεφτώ χωρίς τους 'υπέροχους'!!
Και ποιος σου ειπε οτι ειναι γεματο?

Εκτος οτι δεν ειναι τοσοι πολλοι, τα ψαρια αυτα εχουν την ικανοτητα να μη τα βλεπεις.
Δεν ειναι σαν τους αρλεκινους ή τους ροδοστομους που τρελλαινονται στο περα δωθε και στα μεσαια και πανω επιπεδα του ενυδρειου.
Οι καρδιναλιοι διασκορπιζονται σε ολο το χωρο και σε χαμηλα υψη του ενυδρειου αναμεσα σε φυτα και σκιες και δεν κινουνται γρηγορα και κοπαδιαστα παρα μονο σε περιπτωση κινδυνου.
Μερικες φορες εκει που βλεπεις καμια 10-15αρια καρδιναλιους μονο, τους πιανει οιστρος και βγαινουν 100 ψαρια μαζι παρελαση γεμιζωντας το χωρο απο μπλε-κοκκινη βροχη και λες που ηταν αυτα τα ψαρια τοση ωρα?

Page generated in 0,01230 seconds with 10 queries