Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis
η πρωτη εχει κατι σαν κομματια παγου τα οποια βγαζουν ολα τα αλατα απο το νερο.η
|
OXIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
Και εγω απο εκει εχω παρει τα δικα μου προφιλτρα και οταν ρωτησα για το υλικο αυτο εαν ειναι καταλληλο για να το πιουμε μου ειπαν πως επειδη δουλευει με πολυφωσφωρικες ενωσεις το ασπρο υλικο που εχει για αυτο το σκοπο λιωνει σιγα σιγα και δεν επιτρεπει στα αλατα να "μενουν" στο πλυντηριο ειναι παρα πολυ τοξικο για καταπωση και δεν επιτρεπεται. Το ασπρο υλικο μενει στο ενυδρειο σου και ειναι τοξικο!!!!!Αυτος ειναι ο σκοπος του, οχι για να το βαλεις στο ενυδρειο. Αποκλειεται ο Νικος να σου ειπε για αυτο. Ο Νικος σιγουρα θα σου ειπε για προφιλτρο μηχανικο και προφιλτρο ανθρακα και τιποτα αλλο!!
Εδω για να το πιουμε ειναι τοξικο, για το ενυδρειο θα κανει?? Ολο το νερο ετσι το εχεις βαλει???
Και δεν ειναι τυπου r/o , ειναι μηχανικα και χημικα προφιλτρα, τελεια και παυλα.
ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!