Θέμα: αρτεμια
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #19  
Παλιά 12-04-11, 19:44
Το avatar του χρήστη nikman
nikman Ο χρήστης nikman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-05-2006
Περιοχή: Χανιά
Μηνύματα: 1.009
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikman
Προεπιλογή

Πάνο ξέρεις ότι πάντα μου αρέσει η συζήτηση μαζί σου γιατί είσαι ειλικρινής. Ειλικρινής νομίζω είμαι κι εγώ και προσπαθώ οι απαντήσεις που δίνω να είναι προσαρμοσμένες σε αυτόν που τις κάνει και το σύστημα του και να μη παπαγαλίζω ή να παρασύρομαι από δικές μου αντιλήψεις που μπορεί να είναι σωστές αλλά να μη ταιριάζουν στον άλλο.
Δες λοιπόν την ερώτηση που έκανε ο φίλος μας:
«καλημερα αγορασα αυτα http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2085 εβαλα μεσα σε ενα μπουκαλι 2 κουταλιες του γλυκου αλατι και το μπουκαλι το εβαλα μεσα σε μια λεκανι με νερο που εχει εναν θερμοστατη στους 29 βαθμους θα περιμενω να ζεσταθει το νερο και μετα θα βαλω μια μιτουλα απο το κουταλι του γλυκου αρτεμια.Α εχω βαλει να λειτουργει και μια αεραντλια για αναταραξη του νερου..
καλα τα εκανα κανω κατι λαθος..?
επισης τα αρτεμια διατηρητε στο ψυγειο η εξω μετα τη πρωτη χρηση ?ευχαριστω..»


Δεν αναφέρει πουθενά ότι έχει πρόβλημα με τη διατροφή κάποιου ψαριού. Ούτε τι ψάρι είναι αυτό.
Εγώ επειδή είχε κάνει προγενέστερα άλλη ερώτηση για το ψάρι μανταρίνο και την διατροφή του και του είχαν προτείνει αρτέμια με το σκεπτικό ότι μπορεί και να μην επαρκούσε ο ζωντανός βράχος που είχε, υπέθεσα ότι το κάνει γιαυτό.

Επειδή λοιπόν, όπως είπα προσπαθώ και απαντώ με βάσει το τι είναι καλύτερο, κατά τη γνώμη μου πάντα, γιαυτόν που κάνει την ερώτηση και όχι τι σωστό υπάρχει στο χόμπι του απαντώ παρακάτω: « Σε μεγάλο μπελά μπήκες» και φυσικά δικαιώνομαι από την ερώτηση του που ακολούθησε:.

«τωρα που εριξα μεσα στο ενυδρειο υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν να ζησουν και να αναπτησθουν εκει μεσα..?» Δηλαδή ρίχνουμε μια δυο φορές αρτέμια στο ενυδρείο και είμαστε τινγκα στη μάσα.

Πάνο εξήγησε του το εσύ που είσαι εξπέρ γιατί εγώ ομολογώ ότι είχα ένα θέμα με την παραγωγή της. Την είχα χρησιμοποιήσει στο γλυκό με κάτι νεογέννητα σκαλάρια και κάτι επίσης νεογέννητα δισκάκιαι χωρίς επιτυχία επιβίωσης, αφού έπρεπε να ταίζεις συνέχεια χωρίς να κάνεις άλλη δουλειά και χωρίς να έχεις εναλλακτική.

Για το φίλο Ραφαήλ προσωπικά θα του πρότεινα την κατεψυγμένη αρτέμια αλλά και τα κατεψυγμένα μίσις. Δεν νομίζω ότι έχει τα τόσο δύσκολα ψάρια που η ζωντανή αρτέμια να είναι μονόδρομος.
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01716 seconds with 10 queries