Θέμα: Nέα αρχή!!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-04-11, 01:53
Το avatar του χρήστη kalagio
kalagio Ο χρήστης kalagio δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Μόναχο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akoulis Εμφάνιση μηνυμάτων
λαθος καταλαβες..απλα σου εγραψα οτι εχεις γνωσης πανω στο θεμα και μπραβω σου αυτο το καταλαβα απο μερηκες διευκρινησεις που εκανες.εσυ εισαι παλιος στο χομπυ ξερεις και 2 ατομα και νομιζω δεν θα πρεπε να κανεις τετοιες ερωτησειςτα 3 ερωτηματα που εθεσες ομως στο τελος,, σαν αρχαριος και γω, νομηζω απαντανε στα ερωτηματα σου.γι΄αυτο νομιζω δεν σου΄χει απαντηση ως τωρα κανεις.τωρα στο θεμα μας.εσυ τι νομηζεις;θ'αναι αρκετα τα λιτρα για το ζευγαρακι που θα παιξει προταρχικο ρολο μεσα στο ενυδρειο σου.συγνωμη ομως για πριν
Επανέρχομαι λοιπόν επειδη ουτε γνωσεις εχω και επειδη θέλω να ξέρω αν τα απιστο κανουν για αυτά τα λίτρα. Εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../4enydreio.htm προφανώς λεει οτι κάνουν. Επίσης σε πολλά σαιτ αναφερεται οτι το μηκος του ενυδρείου πρεπει να ειναι 60cm το οποίο είναι. Περιμένω ωστόσο κάποιον με μεγαλυτερη εμπειρια να μου πει τη γνώμη του γιατι προσωπικα δε πειθομαι.

Η επόμενη μου ερώτηση είναι τι άλλους συνδυασμούς μπορώ να κάνω αν τα λίτρα ειναι λίγα με δεδομένο ότι θα θέλω οπωσδήποτε να έχω τα τέτρα. Να κρατήσω τα κόρυ και με τι να τα συνδυασω?

Τέλος ρωτάω πόσο χοντρό χαλίκι χρειάζομαι για να είναι ευχαριστημένα και τα φυτά αλλά και τα ψάρια ( είτε αυτα είναι τα κορυ είτε τα άπιστο).

Δε νομιζω να απανταω σε καμιά απορία μου. Και ο καθένας μπορεί να ρωτάει ελευθερα εφόσον έχει κανει την ερευνα του και εχει συγκεκριμενες ερωτήσεις. Είναι καλό να ρωτάς κι ας είναι χαζό, προκειμένου να αποφύγεις δυσαρεστες καταστασεις για τα ψάρια και για την τσεπη σου.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01423 seconds with 10 queries