Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-04-11, 11:56
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από in the pond Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω παιδιά, γιατί να μην μιλούν μέσω Π.Μ. πωλητής-αγοραστής χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους, αφού σε κάθε refresh εμφανίζονται και πάλι τα ίδια πράγματα? Τον ίδιο χρόνο χρειάζεται κάποιος να στείλει π.μ. αντί να δημοσιεύσει για όλους.
Άλλωστε δεν νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα πληγεί η απόδοση των αγγελιών. Όποιος ενδιαφέρεται, ενδιαφέρεται!
Έχει μεγάλη διαφορά, γιατί μια διευκρίνιση που θα μου ζητήσεις εσύ με πμ και θα στην απαντήσω με πμ, λίγο αργότερα θα μου τη ζητήσει κι άλλος και πάλι θα του στείλω πμ
και στον 3ο θα βαρεθώ ν' απαντώ το ίδιο πράγμα και θα το γράψω στην αγγελία (σκέψου να ζητούν και φωτό) και κάποιοι θα παραπονεθούν που δεν απαντήθηκαν τα πμ τους,
γενικά θα γίνει ένα μπέρδεμα και θα υπάρξει μια ταλαιπωρία, όπου οι αγοραστές θα στέλνουν πμ και ο πωλητής θ' απαντάει στην αγγελία για οικονομία χρόνου.

Ειδικά για τις αγγελίες, πιστεύω πως το παλιό σύστημα ήταν απείρως πιο βολικό, αφού 1 δημοσιευμένη ερώτηση απέτρεπε 10δες σχετικά πμ, αλλά φυσικά δημιουργούσε τα
προβλήματα που εντοπίστηκαν στη γενικότερη λειτουργία του φόρουμ και στον χρόνο των συντονιστών, οπότε δόθηκε ριζική λύση, που ενσυνείδητα υποβαθμίζει τις αγγελίες.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01358 seconds with 10 queries