Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-07-04, 12:25
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Να με και εγω...

Οι ιπποκαμποι ειναι απο τα ποιο δυσκολα ζωντανα για να συντηρησης για διαφορους λογους. Ενας απο αυτους ειναι οτι δεν εχει στομαχι αλλα η τροφη περναει κατευθειαν απο το εντερο του οποτε δεν μπορει να φαει πολυ αλλα ουτε και να μην φαει για ενα μεγαλο διαστημα, ζει σε μερη πολυ πλουσια σε πλακτον και τρωει ολη την ημερα. Ενας ενυλικος μπορει να φαει απο 60 εως 80 μυσιδες την ημερα σε ολη την διαρκεια της. Ξερεται τι συμαινει 80 mysis shrimps ανα ημερα για εναν ιπποκαμπο?

Ε μα τοτε, πως ειναι ευκολος στην συντηρηση του? Απλα δεν ειναι. Δεν μπορεις να εισαι πανω απο το ενυδρειο ολη την ημερα. Εχεις και προσωπικη ζωη να κανεις, περα απο τα ψαρια.

Αν και μου αρεσουν παρα πολυ, συστηχως δεν θα ειμαι ποτε αξιος να τους εχω. Μονο μια προπτικη υπαρχει. Να εχεις ενα συστημα με μακροαλγες πανω απο 300 λιτρα γεματο με αυτες; και μονο κανα δυο ιπποκαμπους, το συστημα για εχει θρεπτικα το βαζεις σε σειρα με ενα κανονικο ενυδρειο reef και το εχεις σαν refugium, ε αφου οριμασει ολο και κατι μπορει να γινει. Αλλα και αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο....

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01417 seconds with 10 queries