Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 24-07-04, 19:40
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2003
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Μηνύματα: 652
Προεπιλογή Re: ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΩ ?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kangouras
η ερώτησή μου είναι , μου είναι αναγκαία η ρ/ο ? τουλάχιστον για την αρχή που δεν θα έχω σπόνδυλα κ΄ ασπόνδυλα ? αν τελος πάντων δεν γίνετε αλλιώς τι πρέπει να πληρώσω για να έχω απλα νεράκι με λίγα άλατα και ελάχιστο χαλκό ? γιατί απο ότι κατάλαβα αυτά είναι και οι μεγαλύτεροι κύνδυνοι , μάρκες όπως Tunze , AquaQlear έρχοντε εδώ και αν ναι που και ΠΟΣΟ ?
προσοχή , εγω δεν θέλω τοπ νερό για ακροπορα κλπ το ρ/ο με τις δύο φάσεις είναι ρ/ο ? ή θα με καλύψει ένα οικονομικό τριών φάσεων το οπίο θέλω να έχfει υποδοχή add-on ...... τι μου προτίνετε ? (μέχρι 300 ευρο ? )
Συγνώμη αλλά έχεις καταλάβει λάθος. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που σου δίνει η R/O είναι σταθερότητα. Καθαρίζει το νερό από πολλά - όχι όλα - πρόσθετα με απότέλεσμα προσθέτοντας το "αλάτι" να έχεις σχεδόν την ίδια δοσολογία από τα διάφορα χημικά συστατικα που περιέχει. Άρα όταν κάνεις αλλαγή νερού δεν έχεις το φόβο να έχει χαμηλότερο Ph ,να έχει περισσότερο στρόντιο, να έχει αντιδράσει το αλάτι με το χλώριο και να έχουν εξουδετερωθεί. Τα acropora έχουν απαιτήσεις στη ποιότητα του νερού όπως δαμορφώνεται με τη πάροδο του χρόνου στο ενυδρείο.
Από εκεί και πέρα αν λέγοντας δύο φάσεις η μία είναι η μεμβράνη τότε ναι είναι R/O. Αν είναι κάτι σαν αυτό που πήρε ο Βασίλης όχι δεν είναι.
Αυτό που προτείνω είναι οτιδήποτε έχει κάνιστρο των δέκα ιντσών - επομένως όχι aqua medic - για να έχεις πιο οικονομικά ανταλλακτικά.
 
Page generated in 0,01506 seconds with 10 queries