Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-04-11, 13:19
limo
Guest

Προεπιλογή

τα γευματα ειναι περιπου 5 την ημερα tetra pro - colour bloodworms ocean marine soft spirulina fauna marin τρωνε τον αμπακο 14 ως 20 εκατοστα ειναι τα ψαρια μου η θυληκια περιπου στους 15-16
Το τρεμαζολ δεν το ξερω σαν φαρμακο ειχα κανει και λιγο αλατι ectopoure δοκιμασα και το essa 2000 τπτ
το ολο θεμα πεζει 4-5 μηνες περιπου(μπορει και παρα πανω).Ειχα α/ο και τωρα πεζω σε νερο βρυσης απο προφιλτρα και τυρφη
-------------------------
Το ενυδρειο τρεχει 2 βδομαδες τωρα με νερο βρυσης απο προφιλτρα και τυρφη.Οπως καταλαβενετε po4 δεν εχουν προλαβει να αναπτυχθουνε και οσο αφορα τις υπολοιπες τιμες μετρισα και σημερα και δεν εχει αλλαξει κατι.Τα 2 blod που ειναι και ζευγαρι τα εχο 1 χρονο περιπου και πριν 4 μερες εβαλα και αλλα 3 ψαρακια για να αρχισω να σχηματιζω το κοπαδακι μου (περιπου 8-10 ψαρια).Το ζευγαρι εχει να δει αλους δισκους απο το καιρο του νωε οποτε οπως αντιλαμβανεστε η κοινωνικοτιτα των ψαριων μεταβαλεται πλεον αμεσα και η συμπεριφορες θα φανουν στη πορεια.ποιος θα ειναι κυριαρχος,αν θα σπασει το ζευγαρι,αν θα υπαρξει νεο ζευγαρι.....Τωρα θα μπω σε αυτη την φιλοσοφια του ενυδρειου και του δισκου για το λογο οτι 5 χρονια που ασχολουμε με αυτο το χομπι και τα 4 τελευταια με δισκους ειναι πρωτογνορα για εμενα.Κανει ομως <μπαμ> η αναπνοη της μικρης και αυτο με προβληματιζει αρκετα.μερικοι ανεφεραν οτι μπορει καποια περιοδο της ζωης της να περασε κατι (ακομα και στα δικα μου χερια και ας μη θυμαμαι τιποτα το τραγικο)και το ψαρι απλα να εχει καποιο πλεον μονιμο προβλημα αλλα οχι ουσιαστικο με την υγεια του.Απλα να κουσουρι.Τρωει γεννανει κυνηγαει εναν κενουργιο αρσενικο(μαλλον σαν να του λεει φυγε απο εδω ΡΕ).οσο αφορα τα φιλτρα το ενα βιολογικο με syporax και το αλο μηχανικο με σφουγκαρια και τυρφη(αργοτερα η τυρφη θα μπει σε βαρελι και οχι σε φιλτρα)και τα δυο ψεκαζουν το νερο με spread bars στο κεντρο με κλιση περιπου 35-40 μοιρες.αν θελετε καποιες αλες πλοιροφοριες πεστε το μου.Στη διαθεδη σας για το καλο της κοκκινης κυριας
Ευχαριστω
gh 6
ph 6.6
nh4 0
no2 0
no3 10

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη limo : 03-04-11 στις 13:19 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01569 seconds with 10 queries