Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-03-11, 00:26
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

καταρχην το ενυδρειο σου μου αρεσει πολυ!
αφου ομως θελεις να το βελτιωσεις για διαγωνισμο θα σου πω τι νομιζω πως θα το εκανε ακομη καλυτερο.
1)φαινεται δισδιαστατο. δεν εχει βαθος. εχεις βαλει πολυ ωραια τις ορθιες πετρες αλλα στις 2 μονο διαστασεις. πρεπει να προσθεσεις καποιες (μικροτερες φανταζομαι) σε διαφορετικο πλατος για να δημιουργησεις και 3η διασταση. οι οριζοντιες ειναι μονο μπροστα και οι ορθιες μονο πισω. ετσι μου δινει την εικονα ενος "κουτιου". πρεπει να σπασεις αυτο το ορθογωνιο σχημα που παει να γινει.
2) το μονοπατακι ειναι πολυ ευθυ και προσδιδει συμμετρια....θα προτεινα να του δωσεις καποια αλλη μορφη με καμπυλη-ες.
3)φαινεται σαν να εχεις ενα μονο ειδος φυτου. εχεις και αλλα..αλλα ειναι πολυ δειλη η παρουσια τους.
4) στα πλαινα η εικονα "κοβεται αποτομα".ειδικα στη δεξια πλευρα. αν ειχες τεχνικη αναποδο V αυτο δε θα μου φαινοταν...αλλα εχεις τεχνικη V (συμφωνα με την τοποθετηση των πετρων) και τα πλαινα σου θα πρεπει να ειναι πιο "μεστα". επισης συμφωνα με την τεχνικη αυτη θα προτιμουσα στο κεντρο να σχηματιζεται μυτη οπως στο V και οχι [__]. τετραγωνιζεται και αυτο μειωνει τη φυσικοτητα.
πιο εμπειρα ματια θα σου δωσουν ακομη καλυτερες γνωμες....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 28-03-11 στις 17:13
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01365 seconds with 10 queries