Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 19-03-11, 23:31
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Ναι την οξειδωνουν, ομως αναποτελεσματικα, και σε πολυ αργο ρυθμο (συγκριτικα με τα αυτοτροφα). Η παραγωγη αμμωνιας απο τα αναεροβια που βρισκονται ακομα σε δραση ειναι πολυ μεγαλυτερη επιρροη στην ανοδο της τιμης της αμμωνιας.

Η ουσια που ηθελα να θιξω και οπως ειπα και πιο πανω, ειναι οτι η αμμωνια με τον ενα ή αλλο τροπο ειναι το πιθανοτερο μετρησιμη σε καταστασεις bacterial bloom.
Και οχι απλα μετρησιμη αλλα και επικινδυνη, αναλογα το ποσοστο των ρυπων (που μπορει να αργησουν να δημιουργηθουν οι καταλληλες αποικιες αυτοτροφων για να την δεσμευσουν, πχ για μερες) και την ευαισθησια των ειδων του ενυδρειου, μπορει η διαλυση της αμμωνιας να ειναι μονιμα ζημιογονα ή και μοιραια.

To help you to understand why bacterial blooms occur, overfeeding ,dead fish or dead plant matter will cause a rise in the reproduction of the heterotrophs in order to break down the organic waste, they re-produce too quickly to be able to attach themselves to a surface and this causes a bacterial bloom. As the ammonia production increases due to the increased mineralisation, the nitrifiers are slow to catch up (as i said above) and so you see an ammonia spike until the autotrophs reproduce enough to take care of it.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01406 seconds with 10 queries