Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-03-11, 22:25
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

ελπιζω να μη μου τυχει κιαυτο τωρα γιατι αυτο μας ελειπε... παντως που τραβηξα λιγο το πλαστικο ειδα οτι εκει αναμεσα εχει οντως νερο.εβαλα χαρτι αναμεσα για να τραβηξει οτι εχει μεινει εκει μεσα και φαινεται να μειωθηκε αρκετα το σταξιμο.σιγουρα δεν το μαζεψα ολο με το χαρτι ομως.θα το αφησω και θα δω τι γινεται το πρωι.αν εξακολουθησει να σταζει θα ταδειασω και θα το παω απτο καταστημα να δω τι θα μου πουνε... επειδη δουλευω στο σερβις καταστηματος και εχω να κανω με πελατες και αντιπροσωπειες καθημερινα,το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι ου μπλεξεις!οι αντιπροσωπειες στην ελλαδα ειναι μεγαλο μπαχαλο!δε μπορειτε να φανταστειτε δηλαδη για τι κατασταση μιλαμε.αν ξερανε οι εταιρειες με ποιους συνεργαζονται οι μισες θαχανε κλεισει.ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και για τη juwel,αν και αμφιβαλω...
-------------------------
απτην ωρα που σκουπισα μεσα στο κενο αναμεσα απτο τζαμι και το πλαστικο δεν εχει ξανασταξει.ελπιζω αυτο να ητανε ολο και να μην εχω προβλημα.τωρα βεβαια θαχω το νου μου,και ισως καποια στιγμη (αν δεν ξαναεμφανιστουνε σταγονες νωριτερα)να το αδειασω και να βαλω σιλικονη μονος μου γυρω γυρω απο κατω.ισως ειναι και μια καλη ευκαιρια να βαλω και υποστρωμα μεσα.θα δειξει.ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 14-03-11 στις 22:25 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01314 seconds with 10 queries