Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-07-04, 14:18
Το avatar του χρήστη ahar
ahar Ο χρήστης ahar δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθήνα Ν.Σμυρνη
Προεπιλογή Re: apadhsh

Κατ'αρχην θα συμφωνήσω με τον Μαριο.... ΕΛΕΟΣΣΣ
Δεν ειναι τοσο δύσκολο να γυρισεις ξέρεις σε ελληνικα το πληκτρολογιο σου....
Και μην αγχωνεσαι... οι περισσότεροι εδω μέσα είμιαστε ανορθόγραφοι.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis
ahar na sou pw katarxin oti o vraxos einai xismenos k aponitropoihmenos gia kalh mou tyxh!einai etoimos gia na bei sto nero!
Μπορεις να μου εξηγήσεις τί ακριβώς εννοεις απονιτροποιημενος;;;
Δεν νόμιζώ ότι έχω ακούσει τόσα χρόνια αυτή την έκφραση.
Μπορείς να μου δώσεις βιβλιογραφια ορισμου;
Τελικα ο βραχος θα σου έλθει απευθείας απο την Ινδονησία σε σένα ή θα περάσει πρώτα απο το μαγαζί όπου και θα κουραριστει και μετα σε σενα;;

Παράθεση:
sthn aporia sou gia thn ammo...einai apo to pato exi daktila ipsos.
Erwthseisoso kanei ena sump? edw shzhtame gia exoteriko filtro.to sump pws benei akrivws?evala opws sou eipa laba 30w marine blue actinic.einai ok? Υ.Γ:370E edwsa mono gia to enydreio.i sinoliki upothesh gia thn wra agizei ta 1300e!
To sump είναι τοσο όσο θα το φτιαξεις... Εχω δει sump 20 λιτρων και έχω δεί sump 1,5 τονου όσο και το κυρίως ενυδρείο. Το ποιο συχνο που θα δείς είναι ενα λιγο μικροτερο ενυδρειο που λειτουργει σαν αποδεκτης του νερου απο το κυρίως ενυδρείο και μεσα στο οποιό υπάρχει όλος ο εξοπλισμός φιλτραρίσματος. Μπορει καλιστα να μην είναι καν ενυδρειο απλα μια δεξαμενη κάποιου τύπου (το 1ο μου sump ηταν ενα δοχειο αποθησευσης ρούχων απο αυτα μετα ροδακια που είχε χωρητικώτητα 60λιτρα)

Παράθεση:
telos,na sou pw oti psoni apo to COSMOZOO sto peiraia k me vohthaei sto sthsimo tou enudreiou to palikari pou einai mesa o opoios exei k autos gnwseis mias k pou exei diavasei pola biblia k exei sthsei panw apo 10 enydreia reef.
Τι να σου πω... το παιδι δεν το έχω γνωρίσει και ΄δεν εχω δεί την δουλεια του όποτε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Παράθεση:
oso gia emena eimai trelamenos me ta psaria genikotera k den xanw dokimater!idiws me psaria avissou! .apo ilikia mias k eipes gia gamo eimai 19 k spouda nautiliaka.eixa kixlides alla to poulhsa to enudreio apo to forum k agorasa to cayman gia reef mias k pou katalava oti reef k genikotera thallasa.....allh AIGLH!
Μπραβο σου...Προσωπικα δεν θα πούλαγα το ενυδρειο με τις κιχλιδες....
(ηδη ο Γιώργος προσπαθει να με πείσει να υοθετήσω μερικα απο τα μωρα του αλλα πρεπει να λύσω το πρόβλημα του μετεώρισμου του ενυδρειου στην μεση του δώματος γιατι δεν έχω πουθενα αλλου χώρο....)

προσωπικα θα αφηνα τα ντοκιμονταιρ και θα πιανα κανενα βιβλίο ... περισσότερη ουσια...

Αλέξανδρος

Page generated in 0,01706 seconds with 10 queries