Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-03-11, 22:23
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Konstantin79 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι θα προτεινες φιλαρακι;;; Εχοντας σαν γνωμονα την εισαγωγη γκαπυ κ ξιφοφορων, τι αλλο συνδυασμο θα προτεινες;
Σαν εναλλακτικη, και με γνωμονα εισαγωγη μολλυ, πως θα τα συνδυαζες;
παλιοτερα ειχα απο ολα τα ψαρια που γραφεις
εγω θα προτηνα να κρατησεις μονο ζωοτοκα
γκαπι τα ειχα με ξιφοφορους και μολυ αν δε το πικνοφυτεψεις δε θα δεις γωνο επισεις εγω ειχα πρωβλημα με τους ξιφοφορους ηταν πολυ επιθετικοι στα γκαπακια οταν σου λεω πολυ πολυ τρωγανε ουρες μεχρι και ματια (οσπου δε ντρεπομε να το πω τους τσακωσα επαυτοφωρο και τους ταισα στο γατο )

εγω θα ελεγα να δωσεις τους αρλεκινους και να ριξει ζωοτοκα και γαριδες αργοτερα ομως αφου στρωθει ο βυθος σου κανενα μιλοσαλιγκαρο εχεις επιλογες
αν τα κανεις μιξ αφυσεις τα αρλεκινακια μαζι με ζωοτοκα ενα απο τα δυο θα εχει πρωβλημα σε λιγο καιρο μονο και μονο απο το νερο και θα παλευεις με ασθενιες και ειναι κριμα

οσο για το μονομαχο αστον μονο του μια χαρα ειναι αλλα το νερακι του στο 6,5 και θα δεις θα τον εχεις χρονια 25 λιτρακια φτανουν πιστευω εγω λογο προβληματος που εχω το μονομαχο τον κραταω σε 50 μη ρωτησεις τη πρωβλημα

Page generated in 0,01337 seconds with 10 queries