Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 10-03-11, 22:42
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Η αλλαγη πρεπει να γινεται αργα αλλιως αλλαζουν αποτομα οι παραμετροι του νερου αν δεν ειναι ιδιο το νερο της αλλαγης με του ενυδρειου (σε θερμοκρασια, πεχα και σκληροτητα) και αυτο δεν ειναι ασφαλες και υγιεινο για ολα τα ζωντανα.
Η μεγαλη κινεζικη αντλια δεν εχει ρυθμιστη ροης και θα κανει αποτομη αλλαγη (αφου κανει μονο 20 λιτρα αλλαγη θα μιλαμε προφανως για μικρο ενυδρειο).
Οι πιο μικρες δεν φτανουν 1.6μ.
Μια αντλια με ρυθμιση ροης που ξερω και 2 μετρα μανομετρικο (1000 λ/ω) ειναι η eheim compact 1002 αλλα δεν εχει τιμη κινεζικη
H sicce nova (800 λ/ω 1.6μ μανομετρικο) εχει ρυθμιση ροης αλλα δεν ξερω αν σου φτασει το νερο οσο ψηλα θελεις, Ειναι οριακα.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από HLIASKR Εμφάνιση μηνυμάτων
Πιο καλα να παρει την μεγαλη για να κανει την δουλεια του πιο γρηγορα και πιο ανετα.Εγω εχω ενα κυκλοφορητη με 4000 λιτρα/ωρα και μανομετρικο 3 μετρα αλλαζω το νερο πολυ γρηγορα.
Τι ψαρια εχεις και αντεχουν?
Το νερο εχει ιδιες παραμετρους με του ενυδρειου?
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 10-03-11 στις 22:42 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01394 seconds with 10 queries