Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-03-11, 14:55
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

η αμμωνια και τα νιτρωδη υπαρχουν γιατι το ενυδρειο δεν εχει τελειωσει ακομα το στρωσιμο,δυστηχως ακουσα λιγο παραπανω τον πετσοπα που μουπε μια βδομαδα δεκα μερες φτανει να μεινει αδειο.και βιαστηκα και λιγο ειναι αληθεια.ητανε καλυτερη η κατασταση βεβαια,πριν απο 2-3 μερες ειχα 0 αμμωνια και νιτρωδη ενω ειχα δει νωριτερα καποια αυξηση τους.τη μαλ... την εκανα οταν αλλαξα το φιλτρο και εβαλα εξωτερικο.δεν επλυνα τιποτα με νερο,απλα μετεφερα τα υλικα στο καινουριο και αδειασα το νερο απτο παλιο στο καινουριο.προφανως απαυτη τη μεταφορα θελει και καποιες μερες ωστε να εγκατασταθουνε τα βακτηρια στο καινουριο φιλτρο με τις καινουριες συνθηκες.το φιλτρο μου ειναι fluval 305.τα ψαρια που εχω μεσα τωρα ειναι 9 νεον τετρα,1 μονομαχος και μια γαριδα.ταιζω πολυ λιγο,το τρωνε σε ενα με δυο λεπτα δηλαδη καθε δυο μερες τωρα που εχω το θολωμα στο νερο.πριν ταιζα ιδια ποσοτητα μια φορα την ημερα.μεσα υπαρχει επισης μια ανουμπια.το χαλικι ειναι ψιλο,αμμος 1.5 με 2mm.αυτα.μπολι ειχα βαλει απο ενυδρειο φιλου μου με τα ιδια ψαρια και ειχα παρει και εβαλα και νερο και χαλικι απο εκεινο.το ενυδρειο λειτουργει περι τις 3 εβδομαδες τωρα.τα υλικα του φιλτρου ειναι απο πανω προς τα κατω:πρωτο συρταρι:υαλοβαμακας,σιποραξ,δευτερο συρταρι υαλοβαμβακας σιποραξ μινι(απτο παλιο φιλτρο) και τριτο συρταρι:υαλοβαμβακας,σφουγγαρι μπλε και πρασινο (απτο παλιο φιλτρο)και ανθρακας απο κατω για να καθαρισει καλα το νερο απο σωματιδια κλπ.ξερω οτι θα μου πειτε να βγαλω τον ανθρακα οι περισσοτεροι αλλα ειδα οτι κανει δουλεια και θελω να τον κρατησω λιγο ακομα.φυσικα θα βγει αργοτερα και θα ξαναβαλω αν χρειαστει λογο ασθενειας(μακρια απο μας)
y.g το καφε που χρωμα που περιγραφω δεν ειναι σε ολο το νερο αλλα στο κατω μερος κυριως.ισως και απλα να μου φαινεται εμενα καφε λογω πυκνοτητας και του φωτος.θα βγαλω μια φωτο να ανεβασω να το δειτε.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01479 seconds with 10 queries