Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 15-06-04, 13:22
Το avatar του χρήστη Filippos
Filippos Ο χρήστης Filippos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 18-03-2004
Περιοχή: Αθήνα, Πεύκη
Μηνύματα: 494
Προεπιλογή

Καλά ρε συ Discos,

Τη γνώμη μου είπα, μη βαράς... Αυτή είναι η άποψή μου και η δική σου είναι κατανοητή και απολύτως σεβαστή (το π.χ. με τον Colin McRay έδωσε ρέστα ).

Τώρα για το εάν είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως αυτό δε θα το σχολιάσω.

Παράθεση:
Προσωπικά πιστεύω ότι το Board αυτή τη στιγμή λειτουργεί σωστά.
Εάν διάβασες τα προηγούμενά μου posts θα είδες ότι το αναφέρω ξεκάθαρα (και συμφωνώ μαζί σου 100%) ότι το GAB είναι μακράν το καλύτερο ελληνικό site για ενυδρεία. Εξάλλου, αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε όλοι εδώ προσπαθώντας να το κάνουμε ακόμα καλύτερο !!!

Παράθεση:
Επισης βρισκω παρα πολυ εγωιστικο επειδη εισαι στην αρχη να λες τωρα πως πρεπει ολοι ισοι, αλλα ετσι οπως το βλεπω οταν οντως θα εχεις την πειρα....σε βλεπω ζορικο με τους "νεους" οπως λες.
Δεν είπα ότι θα πρέπει να είμαστε ίσοι και δε γίνεται να είμαστε ίσοι. Πως μπορώ να συγκριθώ εγώ με ένα χρόνο στο hobby με μερικούς εδώ μέσα που έχουν περάσει δεκαετίες (!!!) πάνω από ένα ενυδρείο?
Τώρα οι εικασίες που κάνεις για την μελλοντική συμπεριφορά μου (?) δε νομίζω να είναι σχετικές με το θέμα μας.

Είμαστε όλοι στην ίδια μεριά. Εχουμε την ίδια αγάπη για το hobby και ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι όπως εσύ, ο Τόλης, ο Θοδωρής, ο Γιάννης και τόσοι άλλοι, με μεγάλη εμπειρία και χρόνια στο "άθλημα" που βοηθούν και διορθώνουν εμάς τους νεότερους στο χώρο.
__________________
People who think they know what they're doing are especially annoying to those of us who do.
 
Page generated in 0,01528 seconds with 10 queries