Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 14-06-04, 20:35
Το avatar του χρήστη Filippos
Filippos Ο χρήστης Filippos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 18-03-2004
Περιοχή: Αθήνα, Πεύκη
Μηνύματα: 494
Προεπιλογή

Μα εγώ Τόλη μου δε μιλάω για τον αριθμό των posts (και ούτε με ενδιαφέρει)... Και όταν μιλάω για αντιμετώπιση από το Board δεν εννοώ το Δ.Σ. του Board (προς Θεού) αλλά τους συμμετέχοντες (όλους)...

Παράθεση:
Η διαδικασια συμμετοχης και αποκτησης σχεσεων μεταξυ των μελων του Board, και του Συλλογου, βασιζεται σε άλλα πραγματα κι οχι στον αριθμο των posts.
Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα πρέπει να το σχολιάσω, αφού ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του Forum δεν είναι τα κολλητηλίκια και οι χαβαλέδες αλλά η προώθηση του hobby του aquarium. (Τονίζω το "πρωταρχικός" γιατί βεβαίως οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι επιθυμητές και αναπόφευκτες, αρκεί βέβαια να μην αποτρέπουν κάποιους από το να λειτουργήσουν αμερόληπτα).

Παράθεση:
Οχι. Το να γραφεις κατι για το οποιο δεν εισαι σιγουρος, χωρις και καν να διευκρινιζεις οτι δεν εισαι σιγουρος, μπορει να εχει καταστρεπτικα αποτελεσματα στον καινουργιο που θα ακολουθησει μια λαθος συμβουλη.
Και δεν εχουμε σταματησει να το επαναλαμβανουμε συνεχως - το "βιαζομαι να απαντησω" δεν οδηγει πουθενα
Σε αυτό δεν μπορώ να σου αντιτάξω επιχειρήματα. Δέχομαι ότι αυτός που θα απαντήσει και δεν είναι 100% σίγουρος (που για μένα κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος, ούτε ακόμα εσύ με την εμπειρία σου) θα πρέπει να το αναφέρει.
__________________
People who think they know what they're doing are especially annoying to those of us who do.
 
Page generated in 0,01543 seconds with 10 queries