Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-06-04, 22:23
Το avatar του χρήστη dim
dim Ο χρήστης dim δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: θεσσαλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην dim
Προεπιλογή Στρώνω ένα ενυδρείο 130 λ.

Γεια χαρά σε όλους. Στρώνω ένα ενυδρείο 130 λ. εδώ κ μια εβδομάδα. Έκανα μετρήσεις σήμερα ΝΗ3=0,25ml ΝΟ2=1.6ml ΝΟ3=12.5ml.Άλλαξα τελικά το 1/3 του νερού. Ρώτησα προχτές κ άλλοι μου είπαν να αλλάξω κ άλλοι όχι. Μου φάνηκε πολύ το ΝΟ2 κ διάβασα στο χαρτάκι με τις οδηγίες των test ότι είναι λιγάκι επικίνδυνο για τι ψάρια κ αποφάσισα να αλλάξω το 1/3. υπάρχει περίπτωση να χαλάσει το στρώσιμο η να καθυστερήσει? Κ πόσο χρόνο με τις μετρήσεις που έχουμε θα κάνει περίπου να στρώσει το νερό. Το βασικό όμως είναι ότι λυπάμαι τα καημένα τα ψάρια. Έχω μέσα 2 χρυσόψαρα κ 3 τιγράκια. Τα χρυσόψαρα παρατήρησα ότι έχουν σχισμένες τις ουρές τους. Αυτό έχει να κάνει με το ζόρι που τρώνε? Η έχει να κάνει με καμιά αρρώστια? Ασχολούμαι εδώ κ ενάμιση μήνα περίπου με τα ενυδρεία κ από ότι καταλαβαίνεται στο μυαλό μου υπάρχουν μόνο ερωτήσεις κ σκέψεις! Συνήθως ενθουσιάζομαι με κάτι κ μετά από λίγο καιρό το παρατάω κ το βαριέμαι. Με τα ψάρια κ τα ενυδρεία (κ φυσικά τον ΠΑΟΚ Champions League ΠΑΟΚΑΡΑ) δεν βλέπω να τα παρατάω εύκολα. Ευχαριστώ όσους διαβάσουν κ απαντήσουν.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01512 seconds with 10 queries