Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 24-02-11, 03:20
Το avatar του χρήστη gemen
gemen Ο χρήστης gemen δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 30-01-2010
Περιοχή: Ν.Κιλκις
Μηνύματα: 400
Προεπιλογή

στο Νο2 και στο Νο4 φανταζομε οτι εχεις καταλαβη τι γινετε.
στο Νο2 λες οτι δεν εχεις στρωμενο φιλτρο αρα ........
στο Νο4 λες οτι που ειναι το προβλημα αφου το κατεβασες το ph
sto No2 να βρης μπολι γιατι εχεις ψαρια μεσα που θα σου πεθανουν
στο Νο4 το ph σου δεν κανει για τα ψαρια σου.τα ζωοτοκα ψαρια που εχεις θελουν σκληρο νερο δηλαδη το νερο της βρυσης σου δηλαδη ph=8 αφου αυτο βγαζη η βρυση σου απο της δικες σου μετρισεις που μας ειπες.


τωρα αγαπητε φιλε με τα κοκκινα γραματα που εβαλες εγω εχω να σου πω πως ουτε σε κατεκρινα ουτε σε αποπειρα,ουτε εχω σκοπο εδω μεσα σε κανεναν να κανω αυτο που εγραψες οπως και αλλοι εδω μεσα.εσυ ανεβασες τα θεματα σου και εγω σε δινω συμβουλες στα προβληματα που δεν ξερεις οπως φαινετε.ναι γνωμη σε εγραψα και εγω και εαν θελεις την ακους εαν οχι την παραβλεπης.δεν εγινα επιθετικος απεναντι σου λεγοντας σου οτι εχεις αμωνια δηλητιριο δηλαδη για τα ψαρια που αγαπας και για αυτο σε εγραψα να ζητησεις μπολι και γιαυτο σε ειπα να αφησεις το ph εκει που ειναι της βρυσης το νερο γιατι ολοι σας εδω μεσα βλεπω θιγεστε κατευθειαν με το παραμικρο.εκατσα και διαβασα ολα τα θεματα σου που εχεις ανοιξη εως τωρα για να βγαλω ενα συμπερασμα να μην σου δωσω λκαθος συμβουλες.και μου λες οτι σε κατακρινω και οτι αλλο εχεις γραψει?λαθος καταλαβες αγαπιτε μου.δεν μου το επιτρεπη η ηλικια μου για τα κοκινα γραματα που εχεις βαλη εκει.και εσυ στην εντελη ανεβασες θεμα για να σε κρινουμε ολοι αυτοι που θα το δουμε.εγω εγραψα λοιπον αυτα που νομιζω οτι ειδα λαθος απο σενα για την σωτηρια των ψαριων σου.αντι να ρωτησεις για την αμωνια που εχεις και δεν ειναι στρωμενο το φιλτρο σου μου καθεσε και γραφεις κοκκινα γραματα.αυτο δεν το δεχομαι να ξερεις γιατι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ.αυτα.ας δουμε οι επομενοι λοιπον τι θα σου πουν αφου εγω εκανα λαθος οπως πιστεβης.




σου υπενθιμιζω αυτα που εχεις γραψη οταν μπηκες εδω για πρωτη φορα στης 18-2-11

Γεια σας φίλοι !
Είμαι καινούργιος στο χώρο και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σε κάποια θεματάκια:

Εχω εδώ και 1 μήνα ενα ενυδρείο 60 λτ με 5 molly και 4 platty
έκανα το λάθος μιας και δεν ήξερα τίποτα και έβαλα μέσα ψάρια απο την 1 μέρα (οχι όλα μαζί). το θέμα ειναι οτι κάνω αλλαγές νερού, βάζω βακτήρια εμπορίου, αντιχλώριο, buffer και τέλος τα ταίζω πολύ λιγότερο απο ότι στην αρχή (τώρα 1 φορά την ημέρα και λίγο)...αλλά έχω σε έντονο βαθμό το πρόβλημα που έχουν αρκετοί απο ότι κατάλαβα. Η Αμμωνία είναι στα κόκκινα και το νερό κατασπρο...

please help!! δεν ξέρω τι αλλο να κάνω!

( εχω διαβάσει κάποια κείμενα στο forum για το θέμα αλλα με αυτά που σας είπα νομίζω οτι εχω κάνει τα περισσότερα, ή μήπως ξεχνάω κάτι? )

και σου γραφουν ....... μηπως θα επρεπε να βαλεις αγγελια για μπολι?

διαβαζοντας λοιπον ολα τα θεματα σου και δεν προσεξες που σου εγραψα οτι εχεις στρωση το φιλτρο σου?μηπως και εχω κανει λαθος που σου γραφω οτι εχεις αμωνια στης μετρισεις σου.
μου απαντας οχι.δεν το εχω στρωσει.

αφηνω τα υπολοιπα σε σενα τωρα.οπως και τα κοκκινα σου σχολια.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01752 seconds with 10 queries