Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 24-02-11, 03:00
Το avatar του χρήστη alovitos
alovitos Ο χρήστης alovitos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 18-02-2011
Περιοχή: Peristeri
Μηνύματα: 39
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gemen Εμφάνιση μηνυμάτων
απο της 18-2-11 εως σημερα 23-2-11 δεν στρωνη το φιλτρο φιλε.
διαβασα τα θεματα σου σου ειπαν για μπολι αλλα ειπες θα κανης κατι μονος να το αποφυγεις.(αμωνια)δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα μαλλον εξακολουθεις να εχεις αμωνια και μαλλον αστρωτο φιλτρο.
επειδη δεν αναφερης πουθενα στα θεματα σου εαν εβαλες μπολι και εαν εχεις χασει ψαρια για πες τι εχεις κανει εως τωρα αναλυτικα εκτος απο το να ριχνεις ζουμια μεσα.λες οτι αλαζεις το νερο καθε 3 μερες ειναι αρχη ακομη.τι εννοεις με αυτο?γνωμη μου εαν δεν εχει στρωση ακομη το φιλτρο σου για να μην ταλαιπωρισε εσυ και τα ψαρια σου βαλε αγγελια για μπολι και αυτος που θα σου το δωσει θα σου πει τα υπολοιπα τι πρεπει να προσεξεις.

ps:εαν οντως το εχεις στρωμενο το φιλτρο σου τοτε γιατι εχεις αμωνια?
και μην φωβασαι τα αληθινα φυτα βαλε αγγελια εδω να σου δωσουν και θα δεις τι ομορφο θα γινη ακομη το ενυδρειο σου.αυτα για αρχη απο μενα.
και κατι αλλο!!!γραφεις ph 7 ενω σε αλλα ποστ σου λες οτι η βρυση δινει 8 και πανω.γιατι ριχνεις το ph?τα ψαρια σου θελουν αλλο ph απο το 7.
1. το οτι μπήκα στο forum στης 18 δεν πάει να πεί οτι εκείνη τι μέρα πήρα και τι ενυδρείο
2. δεν έχω στρωμένο φίλτρο
3. επειδή είναι αρχή κάνω πιο πολλές αλλαγές νερού απο ότι ένα στρωμένο ενυδρείο που μπορείς να το αφήσεις και 15-20 μέρες
4. το ph ήταν 8 και το πήγα 7,2-7,4.. το κακό που είναι εδω??? δηλαδή πόσο να το πάω μου προτείνεις ??
και το πιο σημαντικό μην κατακρίνεις τον άλλον... γιατί δεν γεννήθηκε κανείς με γνώσεις για το θέμα και δυστηχως δεν έχω φίλους που να ασχολούνται. για αυτό είμαι εδώ για να πάρω σωστές γνωμες για το θέμα γιατί τα αγαπάω τα ψαράκια και θέλω να τα έχω σε καλό περιβάλον... πρόσεξε όμως... ΓΝΩΜΕΣ! και συμβουλές.και θεωρώ οτι έχω κρίση να κρίνω με πιο τρόπο απο όλους που μου λέτε και υπάρχουν σε ένα θέμα θα λύσω το πρόβλημα μου (αυτο δεν σημαίνει οτι δεν το εκτιμώ) ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου αν και δεν ακουσα καμια καλή κουβεντα από κανεναν... χαχα.. έκανα αυτό το μικρο και απλό ενυδρείο για να δω αν μπορώ να πάρω γνωσεις πρώτα και να μάθω πολλά πριν πάω να δώσω πολλά λευτά και να πάρω κατι μεγάλο και καλό.. με τα φυτά του και με όλα του.. απλά όποιος θέλει το σέβεται... καλή συνέχεια
__________________
Greeks don't fight like heroes...
Heroes fight like Greeks!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02657 seconds with 10 queries