Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-11, 01:48
Το avatar του χρήστη akoulis
akoulis Ο χρήστης akoulis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: γερμανια η περιστερι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sugarias Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδια σας παρακαλω δεν καταλαβενω εχω καρδιναλιους γκαμπυ νεον πλακοστομους τι δεν ειναι καταλληλο για 67 λιτρα ενυδρειο να το πεταξω μα να πεταξω ολλα τα ψαρακια?ρε παιδια πεταξα 5 σημερα ζωντανα στο μπανιο αμαρτια τι εχω λαθος ρε γαμωτο τα νευρααα μουυυ
αφου παραδεχεσαι την αμαρτια σου και αποφασεισες να γραφτεις σ΄αυτο το φορουμ πα να πει πως εχεις καποιες ευεσθησιεςπρωσεχε τωρα τι θα σου γραψω εγω που εχω μολις7 μηνες στο χομπυ.δεν θα σου γραψω για θεματα ενυδριου[για αυτο το θεμα το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να στειλης προσωπικο μηνημα σε καποιον απο΄δω μεσα που΄χει γραψει υπομνειμα]αλλα θα αναφερθω στην απανθρωπια που εχει ο καθενας μας, οταν τα βρισκει σκουρα.η μαλων στην περιπτωση σου οπως θα τα΄θελες.υποθετω γουσταρεις χρωματιστα ψαρακια, φυτα,αρμονοια,ηρεμια και χαλαρωση.πως ομως θα το πετυχεις αυτο οταν οι καρδιναλιοι κυνηγανε τα νεον και αυτα με την σειρα τους στρεσαρουν τα γκαπυ και ολο αυτο το σκηνικο σου χαλαει την διαθεση και τα πιανεις και τα πετας στον καμπινε σε χαλασε η πραξη σου εεε.διαβασε τι εκανα εγω στο .ολοκαινουριος.αρχαριοι γλυκου νερου και αν θες ακολουθεις τα βηματα μου.ΑΓΑΠΗνα υπαρχει κι΄ολα γινονται.με σεβασμο ακης
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01623 seconds with 10 queries