Λοιπόν, πρώτα απόλα είναι το ίδιο στεναχωρημένος και αυτός και εγώ με το θάνατο των ψαριών, οι μονομάχοι ειδικότερα είναι ιδιαίτερα ψάρια ( σε αναγνωρίζουν κάνουν διάφορα και γενικά είναι ψάρια με τα οποία μπορείς να δεθείς πόλύ ) δεν τα πήραμε για να γεμίσουμε κάποιο άδειο χώρο στο σαλόνι και καταλαβαίνω ότι έχετε ακούσει πολλά εδώ μέσα και είστε επιφυλακτικοί γενικότερα οπότε δεν υπάρχει θέμα για την αντίδραση, έπειτα το θέμα είναι ότι θέλει να ασχοληθεί με τα ψάρια όχι τόσο εντατικά όσο εσείς αλλά σε επίπεδο τουλάχιστον αξιοπρεπές .
Δεν έχει πρόσβαση στο ιντερνετ από το σπίτι για την ώρα γιαυτό δεν μιλάει ο ίδιος εδώ και στο πετ του είπαν ότι ο μονομάχος είναι ευαίσθητος γενικά και να πάρει κάτι με λιγότερες ανάγκες γιαυτό ρώτησα και για κάτι πιο ανθεκτικό.
Αλλαγές έκανε κανονικά με χλώριο και βακτήρια μέσα κανονικά και σε θερμοκρασία νερού ίδια με του ενυδρείου. Μετρήσεις θα κάνει και θα σας πω.
Θα πω κάτι ακόμα ρισκάροντας να ορμήσετε πάλι, πήρε 2 μολλυ και ενα σαλιγκάρι μετά από πρόταση του υπαλλήλου στο πετ, το ένα μόλλυ πέθανε επίσης σήμερα το πρωί . Πριν βάλει τα νέα ψάρια άλλαξε όλα τα φυτά και έκανε μια αλλαγή 50% του νερού στο ενυδρείο κρατώντας νερό και φίλτρα κλπ για μπόλι.
Ειλικρινά αν έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει πείτε μου έτσι κι αλλιώς αν πεθάνει και το άλλο σύντομα δεν θα πάρει τίποτα άλλο από φόβο και μόνο ότι θα πεθάνουν και αυτά .
Ευχαριστώ και ναι είμαι φίλη Μάβερικ