Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-02-11, 02:34
Το avatar του χρήστη sugarias
sugarias Ο χρήστης sugarias δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: nikaia
Προεπιλογή

απο οτι καταλαβα ρε παιδια το παιζετε εξυπνακιδες μονο τα παρασιτα λυπουν.
εσυ φιλε μου χαλαρωσε βγαλε το ενα βγαλε το αλλο να τα πεταξω ολλα να τελειωνουμε?
λοιπων το ενυδρειο τρεχει σχεδων μια βδομαδα ο μονομαχος δεν χτυπαει τα γκαμπι γιατι εχω και εναν θυλικο μονομαχο
το καρχαριακι θα φυγει και το χρυσοψαρο και ο βατραχος μετρησεις θα κανω αυριο να σας πω που ειμαι και θα σας πω και τι ψαρακια εχω αλλα καταλαβα εδω μεσα ειστε 5 ατομα και ο καθενας λει το μακρυ του και το κοντο του σνομπαρωντας τους αρχαριουε σας μιλαω για δισκους και αντι να με βοηθησετε να το ξεκινησω με απελπιζετε στο να μην το κανω .σας λεω για το ενυδρειο μου και αρχηζει ο ενας πετα το ενα πετα το αλλο και ο αλλος αρχιζει το δουλεμα για παρασιτα.εσεις τι νωμιζετε οτι τα ξερετε ολλα τιπωτα δεν ξερετε καλη συνεχεια και οποιος θελει να με βοηθησει καλοπρωερετος οι αλλοι εξυπνακιδες νασωπασουν και να ασχωλουντε με την παρτυ τους

-------------------------
λοιπων για να τελειωνουμε θα φυγει ο καρχαριας το χρυσοψαρο και το βατραχακι τα αλλα θα μεινουν ο μονομαχος δεν ενωχλει ουτε τον ενωχλουν θα κοιταξω να βαλλω καμια ακτινογραφια και γαριδες σαλιγκαρακια οχι δεν θελλω αυριο θα εχετε επακριβως τις μετρησεις μου και θα μου πειτε πως παω
-------------------------
λοιπων για να τελειωνουμε θα φυγει ο καρχαριας το χρυσοψαρο και το βατραχακι τα αλλα θα μεινουν ο μονομαχος δεν ενωχλει ουτε τον ενωχλουν θα κοιταξω να βαλλω καμια ακτινογραφια και γαριδες σαλιγκαρακια οχι δεν θελλω αυριο θα εχετε επακριβως τις μετρησεις μου και θα μου πειτε πως παω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sugarias : 21-02-11 στις 02:34 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01431 seconds with 10 queries