Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 05-06-04, 23:55
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2003
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Μηνύματα: 652
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από immerback
Τρίτον ό,τι βάλει κανείς στο ενυδρείο του, κατά βάσει το μεγαλύτερο μέρος θα φαγωθεί από τα ψάρια ή τις γαρίδες.Μιλάμε για ζωντανή τροφή,ζαλισμένη από τη μεταφορά.Επίσης δεν μπορώ να δεχτώ πιο καλό βράχο αυτών που θα μου πουλήσει ο έμπορασ που τον έχει μήνεσ αρκετές φορές στο ενυδρείο του και είναι βέβαιο πως τίποτα δε θα έχει μαζί του , εκτός από τα βακτηρίδια, που τα έχει και ο δικός μας βράχος.Τον βράχο τον βάζεισ στην αρχή και δε νομίζω ότι προκαλεί τόσο μεγάλο πρόβλημα.Βέβαια υπάρχει και η λύση του μη ζωντανού βράχου ως βάση, ο οποίος νομίζω πως θα συμφωνήσεις πως δεν χρειάζεται να είναι εισαγωγής.
Μιλάω για ανεμώνες και όχι τυχαία. Έχω μία η οποία το βράδυ μαζεύεται τελείως σε μία πέτρα το πολύ δύο κιλών. Μπορεί κάλιστα να έρθει μαζί με το βράχο. Το χειρότερο είναι να σου πεθάνει στο ενυδρείο.
Στο βράχο του έμπορα που λες ότι δεν είχε τίποτα έχουν έρθει : καβουράκια, σκουλήκια, σπόγγοι,πολύποδες. Αν δεν ξέρεις κάτι δεν υπάρχει λόγος να το βάζεις με τόσο απόλυτη μορφή. Όσοι έχουμε αγοράσει (από καλό μαγαζί) είναι σίγουρο ότι έχουμε δει πληθυσμό. Αν το κάνεις για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων κατανοητό αλλά όχι να βγάζουμε άχρηστο και αυτό που πουλιέται. Για την άμμο δεν έχω αντίρηση αρκεί να πεις και ότι πρέπει επίσης να τη "καθαρίσεις" για να απαλλαγείς από τους ανεπιθύμητους μεταφορείς. Στο κάτω κάτω αγοράζεις 15 κιλά αραγονίτη νεκρού με 35 € οπότε δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να ρισκάρεις.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01475 seconds with 10 queries