αμα πιστευεις οτι ολοι εμεις που ασχολουμαστε κλαιμε τα λευτα εισαι γελασμενος εχουμε κανει πολλες θυσιες για τα ψαρια μας
ουτε εμενα χορουσε στο δωματιο μου μεγαλιτερο ενυδρειο απο 50 λιτρα και ομως εβαλα ενα 700 το πως μη το ρωτησεις και το ποσο κοστησε αν λιπον εσυ πιστευεις οτι αν χασω ψαρι κλαιω τα 25 ευρο (που εγω δε τα θεορω ψαρια αλλα κουταβια) που το πηρα εισαι βαρια νυχτομενος φιλε μου
προσπαθουμε να δοσουμε οτι καλυτερο γινετε σε αυτα τα ζωντανα και αν χασουμε καποιο απο αυτα δε το θεορουμε ως αμελια οπος λες παραπανω εσυ
οσο αν το ψαρι ειναι αγριο η εκτροφησ εμενα μου κανει το ιδιο οταν βλεπω μια προσοπικοτητα σε καθε ενα και εχουν και τα ονοματα τους ειναι σαν να εχω 11 + 60+ αβαυτηστα κατοικιδια οχι ενα ενυδρειο πορτατηφ
με συνθηκες που θα ζηλευαν αλλα ψαρια καθε 2 μερες αλλαγη νερου και της καλυτερες τρωφες του εμποριου τετραπαχα σα γιουβαρλακια
πιστευεις ακομα οτι νιωθουν φυλακισμενα ??????????
οσο για το θεμα αν σε ειρωνευομε η οχι αστο γιατι με αυτα που λες μαλλον εσυ μας δουλευεις και οχι εγω
και αφου λες οτι δε χωρανε αλλα ενυδρεια απο αυτα που εχεις ειδη γιατι μασ ζαλιζεις περι ψυχολογιας αγριων δισκων και αν τα ψαρια ειναι δυστηχησμενα η οχι και μας λες οτι αυτα που θα ζησουν πολυ μπορει να μην ειναι ευτηχησμενα
ξερεις ποτε ειναι ευτηχησμενο ενα ψαρι ? να σου πω εγω
οταν τρωει καλα δεν αρρωστενει γιατι οι συνθηκες νερου ειναι πολυ καλες γιαυτο
ζευγαρονει και χωρις χημειες μας δινει απογονους
και φτανει το μεγιστο χρονο ζωης του και το τελικο μεγεθος του
αν παλι δε μπορεισ να τα καταλαβεις δε προκιτε να ξανα γραψω τοσα πολλα με κουρασες.......

: smt120