Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 14-02-11, 21:19
Το avatar του χρήστη Sotiris7
Sotiris7 Ο χρήστης Sotiris7 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 04-05-2008
Περιοχή: Αθήνα και πάλι......
Μηνύματα: 867
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Erato Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι εεε?...τι να πω..? πριν το αγορασω ρωτησα πρωτα και μου ειπαν πανω απο 100λ. ετσι πηρα αυτο με τα 112.Εχω ηδη στα υποψην μου ενα που ειναι σχεδον το διπλασιο αλλα για αργοτερα.Αν παρω ενα ζευγαρι μικρα δισκακια(7cm) και τα βαλω αργοτερα σε μεγαλυτερο ενυδρειο?Τους κανω κακο?Ειναι περιορισμενα στα 112λ?
Οι δίσκοι είναι κοπαδόψαρα........ άρα να έχεις κάπου δύο μόνο δίσκους, είναι εξ ορισμού λάθος καθώς τα ψαράκια δεν θα αισθάνονται την ασφάλεια που αισθάνονται όταν είναι σε κοπαδάκι ας πούμε 5 ατόμων.

Εγώ τους δικούς μου τους έχω σε 550 λίτρα, και τώρα θα βάλω μερικούς σε ένα 200άρι (5 ψαράκια) αν και ξέρω ότι το ενυδρείο είναι σχετικά μικρό.......... απλά θα τους έχω εκεί μέχρι το καλοκαίρι, όπότε και υπολογίζω να κάνω ένα πραγματικά μεγάλο ενυδρείο (περίπου 1.000 λίτρα) και να τους βάλω όλους μαζί..........

Θα σου πρότεινα λοιπόν να βάλεις άλλου είδους ψαράκια στο ενυδρείο σου, και με τον καιρό, όταν θα αποκτήσεις ένα μεγαλύτερο ενυδρείο και όταν θα έχεις και περισσότερες γνώσεις στο θέμα "ενυδρείο", να πας σε ψάρια που είναι πολύ πιο δύσκολα, όπως είναι οι δίσκοι.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01414 seconds with 10 queries