Θέμα: Eheim vs Fluval
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-02-11, 16:26
anastapalios Ο χρήστης anastapalios δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πτολεμαίδα, Ιωάννινα(φοιτητής)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για τα λιτρα (60) και για το ειδος που θα φιλοξενησουν, θα ελεγα οτι ενα 2211 με ενα προστατευτικο προφιλτρο στην εισοδο του φιλτρου, ειναι οτι πρεπει απο εξωτερικα φιλτρα
Συμφωνώ και γω, αλλά νομίζω δεν είναι και πολύ ευκολόχρηστα στο θέμα καθαρισμού αν δεν κάνω λάθος. Και ένας από τους λόγους που θέλω εξωτερικό φίλτρο είναι η "αύξηση" των λίτρων νερού΄. Αν εννοείς πρόφιλτρο ένα σφουγγάρι στην είσοδο του φίλτρου, ναι έτσι σκέφτομαι να το κάνω..Εχαριστώ!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgis4 Εμφάνιση μηνυμάτων
Eχεις το προηγουμενο με τα σφουγγαρια μονο ε?Προς το παρον το δουλευω με μειωμενη ροη γιατι παρασερνει τα παντα σε 60cm ενυδρειο.
Έχω κρατήσει μόνο ένα σφουγγάρι και το άλλο το συμπλήρωσα με biomech. Μειωμένη ροή=πολλά προβλήματα. Αυτό παρατήρησα..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex_Salonica Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν δεν τίθεται θέμα οικονομικό θα σου έλεγα να πάρεις το ecco pro 200, δεν είναι μεγάλο αφού η πραγματική ροή είνια χαμηλότερη και μπορείς να την μοιράσεις και με spray bar. Εγώ το έχω σε 54 λίτρα γαριδοενυδρείο και είναι μια χαρά.

Απαραίτητη η προσθήκη ενός προφίλτρου.
Όταν λές πρόφιλτρο μόνο το σφουγγάρι που θα μπεί στην είσοδο του εξωτερικού εννοείς και όχι κάποιο ξεχωριστό μικρό εσωτερικό φιλτράκι..ε?Ευχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anastapalios : 10-02-11 στις 16:26 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01449 seconds with 10 queries