Θέμα: Ram?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 09-02-11, 16:19
Troll Ο χρήστης Troll δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 02-09-2008
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 69
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stefanos samos Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου τα ραμιρεζι οχι μονο σκαβουν αλλα δεν κανουν και τιποτα αλλο ολη μερα.τουλαχιστον τα δικα μου...ενα ζευγαρι στα λιτρα σου ειναι ωριακα για ενα τοσο υπερκινιτικο ψαρακι...θελει αμο γιατι με το χαλικι τραυματιζετε στο στωμα και σταματαει να σκαβει και αυτο δεν ειναι φισιολογικη συμπεριφορα για μικρογεοφαγο.τωρα αν σκεφτεσαι να βαλεις και αλλα ψαρακια στο ενυδρειο σου μαθε οτι αν γενισουν τα ραμιρεζακια θα σκοτωσουν οτιδιποτε παει κοντα στα αυγα η ψαρακια τους..

To ενυδρειο θα εχει χαλικι και θα ειναι full φυτεμενο... Οποτε ξεχναω τα ram?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα ραμιρεζι χρειαζονται αμμο στο ενυδρειο τους. Χαλικι ή υπερβολικα φυτεμενο ενυδρειο που καλυπτει τον βυθο δεν ειναι η καλυτερη τους. Το ειδος του βυθου δε νομιζω να παιζει ιδιαιτερο ρολο. Τα δικα μου γεννουσαν ειτε σε καποια επιπεδη πετρα (ή οτιδηποτε επιπεδο), σε φυλλα, ακομη και απευθειας πανω στην αμμο. Προφανως αυτο που παιζει ρολο ειναι το που νοιωθουν πιο ανετα και ασφαλη τα ψαρια μας.
Ρε παιδια, υπαρχει μια τεκμηριωμενη αποψη για το ειδος του υποστρωματος τελικα? Πρεπει να ειναι αμμος ή δεν εχει σημασια?


Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos Εμφάνιση μηνυμάτων
Πιστευεις οτι ευκολα θα βρεις χομπιστα που εχει καταφερει να μεγαλωσει μωρα;
Αυτη ειναι ρητορικη ερωτηση? Η απαντηση: ΔΓ/ΔΑ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tony kas Εμφάνιση μηνυμάτων
ειμαι καινουργιος εδω και εχω ενα χρυσοψαρο 2 μηνεσ περιπου που εδο και 2 μερεσ κολυμπαει στο πλαι και οταν δεν κολυμπαει καθετε στον πατο ...τι πρεπει να κανω??
Μπηκες σε λαθος πορτα!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01518 seconds with 10 queries