Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 28-05-04, 00:37
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2003
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Μηνύματα: 652
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnny98130
Τα λες πολυ καλα βρε νικολα αλλα γιατι να βαλεις buffer στο νερο που εχεις για συμπλήρωμα που εχει προκύψει απο εξατμιση. Καθαρο νερο χανεις φιλε μου, με καθαρο νερο συμπληρωσε το.
Υ.Γ. Η πατεντα του φιλτρου που μου προτεινες ειναι τελεια. Γλυτωσα λεφτα φιλε μου.
Γιατί Γιάννη εσύ έχεις ένα ενυδρείο 600 λίτρα που δεν σε νιάζει η αυξομείωση του ph που θα προξενήσει ο κουβάς. Του μάγκα όμως που είναι 80 λίτρα (και αν) ο μισός κουβάς, ειδικά αν περνάει ευαίσθητο ψάρι από κάτω θα το σκίσει. Και η συνέπεια είναι ασθένειες και απώλειες.
Προσωπικά η ρουτίνα που χρησιμοποιώ είναι συγκεκριμένη, διαθέσιμη σε pm ακόμη και τα προιόντα που χρσιμοποιώ (δεν κάνω διαφήμιση εκτός από το Eheim uber alles).
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι ο νέος συνάδελφος αφού - δυστυχώς - δεν έμαθε πριν αγοράσει (και εγώ το ίδιο έκανα αλλά ήμουν 11) ας μάθει μία χοντρή, άκομψη, περιττή αλλά ασφαλή ρουτίνα και σιγά σιγά ας του δείξουμε από το χεράκι, να μην χαθεί, τι μπορεί να κάνει. Αλλά μην δίνουμε κατευνθύσεις που αποτελούν χρόνια εμπειρίας και που ο άλλος προσπαθεί να καταλάβει.
Μην ξεχνάμε ότι ο λόγος ύπαρξης μας εδώ είναι μεταφορά γνώσεων. Αλλά πρέπει να γίνεται με μέτρο. Πώς θα σου φαινόταν εσένα που ξόδεψες 400 € και έστησες ενυδρείο να βγει ο άλλος και να σου λέει ξέρεις πρέπει να δώσεις άλλα τόσα για να είναι σωστό; αν είσαι στο budget σου λες δε ****αι έχασα τα λεφτά μου, πετάω το ενυδρείο και ξέχνα τον.
Όχι αφού τα κατάφερα εγώ χωρίς μαραφέτια τόσα χρόνια με το χατζιλίκι μου μπορεί να τα καταφέρει και αυτός. Μετά αφού μπει σε αυτό τον υπέροχο κόσμο, ας πληροφορηθεί και μετά ας πάρει τις αποφάσεις του.
Καληνύχτα σας.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01530 seconds with 10 queries